MHP’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MHP’DEN GÖVDE GÖSTERİSİ


 

MHP Mersin teşkilatı yeni üye kayıtlarıyla gövde gösterisi yaptı. Toroslar İlçe Başkanlığı’na yeni katılan 509 üyenin şenlik havasında geçen rozet takma törenine birlik ve beraberlik mesajları damga vurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin il ve ilçe teşkilatları yeni üye kayıtlarına devam ediyor. Toroslar İlçe Başkanlığı’na 509 yeni üye daha kayıt yaptırdı.

Partiden yapılan açıklamaya göre; Genel Başkan Yardımcısı Mersin Milletvekili Oktay Öztürk ve yüzlerce partilinin katılımıyla Ayışığı Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen Katılım ve Rozet Takma Töreni’nde ünlü sanatçı Ali Kınık ile Burhan Ateş sahne alırken, şenlik havasında geçen törene birlik ve beraberlik mesajları damga vurdu.
MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan, törende yaptığı konuşmada “Her bir üyemiz bizim dava arkadaşımızdır, gönüldaşımızdır, arkadaşımızdır. Velhasıl kelam ben bu toyumuza bir katılım töreni demiyorum. Milli seferberliğe, mücadeleye, azim ve kararlılığa destek günü olarak adlandırıyorum. Yeni üyelerimize ailemize hoş geldiniz diye seslenmek istiyorum. Türk Milleti’nin cesur kalbi MHP artık evinizdir, sırdaşınız, sofranızdır. Milliyetçi Hareket yarım asra yakın tarihi ve siyaseti ile kökleri Türk tarihinin derinliklerine uzanan Ülkü Ocakları ile et-tırnak gibi birleşmiş bir parti olmanın ötesinde bir ailedir, okuldur, yuvadır, ocaktır. MHP karşılıksız bir sevdadır. Milliyetçi Hareket Partisi ülke gündemini milli bir görev olarak takip ederken son iki yıldır partimizi içten yıkmak isteyenlere karşı da mücadele etmektedir. Şimdi bu güzel günde bu konulara girmeye gerek yok ancak bugün bu salondaki bu coşku gereken cevabı zaten vermektedir. Cevap da söz de Milliyetçi Hareket Partililerindir. Biz MHP Toroslar ilçe teşkilatı olarak Liderimizin emrinde il başkanımızın talimatları ile gece gündüz demeden çalışacağız. Belediyelerimizde sizlerin desteğiyle yakaladığımız hizmet sevdasını anlatacağız. Üç hilali hem genelde hem yerelde daha ileriye taşıyacağız. Devleti sokakta bulmadık, sokağa atmayacağız. Biz devletimizi günübirlik siyasi çıkarlara kurban etmeyecek kadar çok seviyoruz. Bizler bayrağımızı, vatanımızı, milletimizi, dilimizi ve ezanımızı sandıklardan çıkan oy oranı kadar değil vatan vatan diye atan kalbimizle seviyoruz. Çünkü biz ülkücüyüz, biz MHP’liyiz” diye konuştu.

“BİZ BU VATANI KARŞILIKSIZ SEVENLERİZ”
Ülkücü Hareketin tarihten gelen bir misyonu olduğunu ifade eden MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli ise partililere seslendiği konuşmasında asıl hedef ve gayelerini aktardı. Gölgeli, “Oğuz Kağan’ın Çin Seddi’ni aşarak Çin ülkesini istila etmesindeki dava, Alparslan’ın Anadolu’ya girişlindeki inanç, Fatih Sultan Mehmet’in İstanbul’u fethindeki maneviyat, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurtuluş mücadelesi ile bu vatanı, bu Cumhuriyet’i kurmasındaki hedef ve gaye bugün Milliyetçi Hareket Partisi’nde mücadele eden, kendini davaya adamış her ülküdaşımın bünyesinde vücut bulmuştur. Bugün aramıza katılan arkadaşlarımız sadece MHP’ye değil, dualı bir teşkilata, dualı bir davaya katılmıştır. Bugün bizimle mücadele eden ağabeylerimiz, kardeşlerimiz binlerce şehidin kanıyla, binlerce gazinin alın teriyle yoğrulmuş bir davaya omuz vermeye geldiler. Ailenize hoş geldiniz. Bin yıldır ülkemiz üzerinde bir mücadele veriliyor. Bin yıldır bu ülkede Türklüğün varoluş mücadelesi veriliyor. Bin yıldır da bu mücadelenin içinde inanmış bir Türk Milleti var. Ve bugün bu mücadelenin başında önce ülkem ve milletim, sonra partim ve ben diyen bir Genel Başkan var. Hayatını davasına adamış, çizgisinden hiç sapmamış ve inanmış bir Genel Başkan var. İkbal kaygısı olmayan bir genel başkanımız olduğu için Yüce Allah’a sonsuz şükürler olsun. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı olarak hepinize sesleniyorum; seferberlik ilan ediyoruz. Kapı kapı, ev ev, mahalle mahalle, sokak sokak, köy köy dolaşacağız ve 13 ilçe ile Büyükşehir’de üç hilalli sancağımızı sonsuza kadar dalgalandırabilmek için çalışacağız. Biz ülkücüler binlerce ağabeylerimizi şehit verdik. Biz onların emanetçisiyiz. Ömrünün yarısından fazlasını bu davaya adamış, tırnakları sökülmüş, işkenceler görmüş Başbuğ Alparslan Türkeş’in emanetçileriyiz. Bizler bu Cumhuriyeti kuran, bütün ülkücülerin bedenlerinde ruh bulan Mustafa Kemal Atatürk’ün emanetçileriyiz. Biz bu vatanı karşılıksız sevenleriz. Sadece bu bayrak göklerden inmeyecek, bu ezan susmayacak ve bu topraklar düşman çizmeleriyle çiğnenmeyecek diye mücadele ediyoruz. Yolumuz, bahtımız açık olsun. Allah bu vatanı korusun, kollasın, ebediyete kadar yaşatsın. Ne mutlu Türküm diyene!” dedi.

“GİDENLER MUTSUZLUĞU GİTTİĞİ YERDE TADACAKLAR”
MHP Genel Başkan Yardımcısı Mersin Milletvekili Oktay Öztürk de,“MHP ailesine yeni katılımlar oluyor ve inşallah bunun devamı da gelecek. Rabbim böyle nasip etmiş. Bir giden olduğu vakit bin gelen oluyor. Gidenler mutsuzluğu gittiği yerde tadacaklar. Milliyetçi Hareket Partili olmamanın acısını gittikleri yerde görecekler. Çünkü bu partinin hikayesi hiçbir yerde yok. Bu partinin hikayesi milletin hikayesidir. Rabbim öyle lütfetmiş. Toprağını, çatısını özel nasip eylemiş. Bu çatının dışına çıktığın vakit kurursun. Toprağınla beraber gittiğin vakit de o toprak bu toprağı kabul etmez. Çünkü bu toprağın manevi anlamda her zerresi şehit kanıyla yıkanmış. Ararsın bu günlerini. Gittiğin yerde ülkücü olarak kalamazsın ve her zaman da dönemezsin. Bu çatı altında bulunanlar ve bu azimde davamızda ilerleyenler nefislerini ayaklarının altına alanlardır. Burada bulunanlar en büyük makam olan ülkücülük makamının sahibidir. İhtiraslarının oyuncağı olanlar hayallerinin oyuncağı olanlar gittikleri yerde bedbaht olurlar. Çünkü kendilerini var eden o mananın içinde ömrünün baharında şehadet şerbetini içen 3 bin şehidimizin kanı var. Herkesin sağır olduğu yerde duyan, herkesin kör olduğu yerde duvarın arkasını görebilen Alparslan Türkeş’in emeği var. Geçtiğimiz günlerde ülkücü hareket bitti diye kına yakanlar, Başbuğumuz Türkeş’in 100’üncü doğum gününde Anıtkabir’deki 140 bin inanmış ülkücüyü gördü. Bu tablo dosta cesaret, düşman ve gafilleri dem ağlatan sahne oldu. Ailemize yeni katılan dostlarımız, işte böyle bir aileye geliyorsunuz. Eğer bu yolda Rabbim nasip ederse iktidarı da bizim elimize verir diye düşündük ama hiçbir zaman iktidar değiliz diye, çoluğumuza çocuğumuza iş bulamadık diye ağlamadık. Rabbim ne zaman nasip ederse biz o güne hazır olmak için kendi nefsimizi terbiye ettik. Bu dava bugüne geldiyse menfaatleri ve ikbal beklentileri, ideallerinin önüne geçmeyen insanlar sayesinde geldi. Her türlü menfaate boyun eğen, kendine fiyat biçenler de böyle zaman zaman ayrılıyorlar. Güle güle gidin. Biz bir arada mutluyuz. Allah’ın izniyle bu mutluluk da ilelebet sürecek. Çünkü biz bu toprakların elimizden kayıp gittiği vakit hiçbir makam ve mevkiinin tadı tuzu olmayacağını biliyoruz. Yanlışın ve menfaat peşinde koşanların, devleti yönetirken acze düşenlerin bizim Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Türk Milleti’nin bekası söz konusu olunca yanımızda değeri yoktur” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA