SİLİFKE ÖZLEM’E EMANET | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SİLİFKE ÖZLEM’E EMANET


 

Medcem Silifke Belediyespor, Yılmaz Özlem ile anlaştı

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) mücadele eden ancak aldığı kötü sonuçların ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Medcem Silifke Belediyespor, aradığı ismi buldu. Kırmızı lacivertlilerin uzun yıllar önce Ankaragücü’nde forma giymiş olan ve attığı frikik golleriyle sporseverlerin hafızasında yer eden Yılmaz Özlem ile anlaşma sağladı. 

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Kulüp Başkanı Mehmet Ali Özer, Teknik Direktör Yılmaz Özlem, Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı, Başkan Yardımcısı Mehmet Kafes ve Teknik Direktör Yardımcısı Ahmet Yalçıntaş’ın katıldığı görüşmede, Özlem ile sözleşme imzalandı.
Daha önce Kahramanmaraşspor’un da teknik direktörlüğünü yapan Yılmaz Özlem, Ereğli maçında takımın başında olacak. Özlem’in yardımcılığını ise Ahmet Yalçıntaş yapacak.

“BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE HAREKET ETMELİYİZ”
Kulüp Başkanı Mehmet Ali Özer, “Birlik ve beraberlik içerisinde çıktığımız bu yolda elbet zorluklarda olacak. Bunlarında üstesinden en iyi şekilde gelmeye gayret ediyoruz. Eksikliklerimizi ve hatalarımızı tespit ederek, takımımızı hak ettiği konuma getirmenin kararlılığı içerisinde olacağız. Yeni teknik direktörümüzün tecrübesi ve başarılarıyla takımımızı yeniden zaferlerle donatacağız. Ben bu anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyor, başarılar diliyorum” dedi. 
Teknik Direktör Yılmaz da, “Medcem Silifke Belediyespor için elimden geleni yapacağım. Taraftarlarımız ve camianın desteğiyle Belediyespor’u bu zorlu süreçten kurtaracağız. Silifke Belediyespor için birlik ve beraberlik zamanı. Silifke bir futbol kenti ve futbol camiası beni çok iyi bilir. Verilecek desteklerle bu takımı hak ettiği yere hep birlikte getireceğiz. İlk amacımız takımı bu zor günlerden kurtarıp, sportif başarılar elde etmek olacaktır” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA