BAŞKAN TUNA’YA MAHALLELİDEN HİZMET PLAKETİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAŞKAN TUNA’YA MAHALLELİDEN HİZMET PLAKETİ


 

Akbelen Mahalle Muhtarı Şaban Cankatan, mahallerine yapmış olduğu hizmetler ve başarılı çalışmalarından dolayı Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’ya mahalle sakinleri adına bir teşekkür plaketi takdim etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre; Akbelen Mahallesi’nde devam eden finişerle sıcak karışım asfalt çalışmalarını takibi esnasında Başkan Hamit Tuna’ya hizmet plaketini takdim eden Mahalle Muhtarı Cankatan, Başkan Tuna’nın göreve geldiği 14 yılda mahallerinde büyük bir değişimin yaşandığına dikkat çekti.

Cankatan; “Asfalt, kilit parke yol, kaldırım, park ve yeşil alan hizmetlerin yanı sıra mahallemizde bulunan toplu konut alanlarındaki ada içi çevre düzenlemeleri,  renkli adalar projesi ile uluslararası medyanın da yoğun ilgisini gören Akbelen Bulvarı üzerindeki toplu konut binalarımızın dış cephelerinin dünyaca ünlü ressamların reprodüksiyonlarıyla adeta sanat eserine dönüştürüldüğü  ‘Bulvar, Cadde ve Sokaklarda Cephe Düzenlemesi’ projeleri ile mahallemiz daha yaşanılabilir, yatırımcıların ilgi odağı olan  ve emlak değerlerinin hızla arttığı bir yerleşim yerine dönüştü. Mahallemize yapmış olduğu bu güzel hizmetlerinden dolayı Sayın Başkanımıza bir teşekkür plaketi takdim etmek istedik. Başkanımızın çalışmalarından çok memnunuz” dedi.
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da Akbelen Mahalle Muhtarı Şaban Cankatan’a ve mahalle sakinlerine bu anlamlı plaketten dolayı teşekkür ederek, yapılan hizmetlere Toroslar halkının verdiği değerin kendileri için çok önemli olduğunu ve çalışma şevklerini daha da arttırdığını söyledi.
Başkan Tuna; “İlçemizde mahalle ayrımı yapmaksızın tüm mahallelerimizin eksiklerini tespit ediyor, planlı ve programlı bir şekilde hizmetlerimizi yerine getiriyoruz. Amacımız halkımıza hak ettiği en iyi hizmeti sunmaktır. Bundan sonra da  belediyemizin hizmet kalitesini daha da yükseklere taşımaya devam edeceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA