MUT’SUZ OLABİLİR? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MUT’SUZ OLABİLİR?


 

BAL’da başarılı bir sezon geçiren Mut İdman Yurdu’nun, kötü gidişatı durdurmak için Mersin İdman Yurdu’nun ikinci planı olarak sahaya sürülmesi düşünülüyor! MİY’e son gelen 6 puan silinesi cezasının ise bu süreci hızlandırması bekleniyor.

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu’nda yapılan kongre sonrası yönetim ve hoca değişikliği de kurtaramadı. Yaklaşık 1 ay önce yapılan kongre sonrasında yönetimi devralan Hamit İzol  ilk icraat olarak hoca değişimine gitmiş daha sonra basına yaptığı açıklamada kulüpten alacaklı olanlarla anlaşıldığı indirim yapıldığı haberleri taraftarı heyecanlandırmıştı.

6 PUAN SİLİNDİ
Ancak Türkiye Futbol Federasyonu’ndan, mali ve sportif açıdan sıkıntılı günler geçiren Kırmızı Lacivertlilere kötü haber geldi. Yeni yönetimin görevi devralması ile birlikte talep üzerine bir süre ertelenen puan silme cezaları sırasıyla gelmeye başladı. Ligde sıfır puanı olan Mersin İdman Yurdu’na alacaklarını ödemediği gerekçesiyle 6 puan silme cezası geldi. Böylece temsilcimiz bu hafta oynayacağı İnegölspor karşılaşmasına -6 puanla çıkacak. Gelen cezanın ise Konyaspor’dan alınan sadece Türkiye kupasında forma giyen Robak’ın 2,5 milyon TL’lik alacaklarından kaynaklandığı öğrenildi.

B PLANI DEVREYE GİRECEK
Kulüpte yaşanan bu gelişmeler üzerine kurutuluş olarak uzun zamandır konuşulan B planı artık yüksek sesle dile getirilmeye başlandı. Kulislerde konuşulan iddialara göre; Bölgesel Amatör ligde mücadele eden ilçe takımlarından olan Mut İdman Yurdu’nu ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığı iddia edildi. Ve bu planı Ocak ayı içinde olacağı Mut İdman Yurdu’na ara transfer döneminde oyuncu alınacağı ve sezon sonunda ise isim değişikliğine gidilerek Mersin İdman Yurdu 1925 ismi olacağı gelen iddialar arasında. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA