FUTBOLDA DİRENİŞ SES GETİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FUTBOLDA DİRENİŞ SES GETİRDİ


 

TFF 2’inci ve 3’üncü liglerde iddia gelirlerinin azaltılmasının ardından direnişe geçen kulüpler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın devreye girmesi ile direnişi erteledi.

“Verilen sözler nedeniyle direnişi erteliyoruz”

Mehmet Nabi Batuk

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü Başkanı Önder Ege geçtiğimiz gün yaptığı basın açıklamasında Spor Toto Teşkilatının İddia oyunlarından aktarılan gelirleri düşürdüğünü ve bu düşüş yüzünden 90 kulübün ciddi zarar gördüğünü açıklamış diğer kulüplerle birlikte başlatılan direnişe katılma kararı aldıklarını açıklamıştı. Diğer kulüplerle alınan ortak karar ile maçlara çıkılmayacağını belirten TİY Başkanı Önder Ege, iddia gelirleri ile ilgili olarak gelinen son süreci yaptığı yazılı açıklama ile paylaştı. Geçtiğimiz akşam Ankara'da gerçekleşen  2.Lig ve 3.Lig Kulüpler Birliği toplantısına telefon ile katılan TFF başkanı Yıldırım Demirören’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sorunu çözümü için devreye girdiğini söylediğini belirten Önder Ege, Demirören’in kendilerine “Bu konunun kefili benim, Sorunu  Cumhurbaşkanımızın talimatı doğrultusunda çözeceğiz''dediğini ifade etti. Ayrıca daha sonra 2.Lig ve 3.Lig Kulüpler Birliği Başkanı Cengiz Günaydın ile kısa bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiklerini belirten Ege, verilen sözler doğrultusunda  alınan direniş kararlarını bir süreliğine ertelediklerini kaydetti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA