BÖYLE SEVGİ OLMAZ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BÖYLE SEVGİ OLMAZ!


 

Mersin’de akrabası Derviş Topçul tarafından evlilik isteğini kabul etmediği için bindiği minibüsten kaçırılan üniversite öğrencisi Zelal Topçul, kurtarıldı. Derviş Topçul’dan şikayetçi olan Zelal Topçu, “5 yıldır beni seviyordu. Bir inada bağlamıştı” dedi.

Alınan bilgiye göre, 20 yaşındaki Zelal Topçul'un ailesinin kızlarının bindiği minibüsten kaçırıldığı ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı.

Akdeniz ilçesinde birçok adrese operasyon düzenleyen ekipler, Zelal Topçul'u merkez Akdeniz ilçesindeki bir evde buldu. Genç kız, ailesine teslim edilmek üzere emniyet müdürlüğüne getirildi.
Bu arada, genç kızı arkadaşlarıyla birlikte kaçırdığı ileri sürülen Derviş Topçul ile birlikte toplam 6 kişi gözaltına alındı.
Ailesine teslim edilen Zelal Topçul, Derviş Topçul'un kendisini bir akrabalarının evine götürdüğünü ve evdekilerin olaydan haberi olmadığını belirterek, "Bana zarar vermediler. İyi baktılar, şiddet uygulamadılar. 5 yıldır beni seviyordu. Bir inada bağlamıştı. Keşke böyle olmasaydı. Bana olanlardan dolayı pişman olduğunu söyledi. Beni incitmedi, el sürmedi” dedi.
Kızına kavuşup ona sarılan baba Yusuf Topçul ise olayların bu hale gelmesinden üzüntü duyduğunu belirterek, şikayetçi olduğunu söyledi. Topçul, "Çok mutluyuz. Bundan daha mutlu olunmaz. Emniyet Teşkilatına çok teşekkür ediyorum. Kızıma kavuştum. Keşke bu noktaya gelmeseydi" diye konuştu.
Mersin'de bindiği minibüsten akrabaları tarafından zorla kaçırıldıktan sonra polis operasyonu ile dün gece bulunarak emniyet müdürlüğüne getirilen Mersin Üniversitesi Hemşirelik Bölümü öğrencisi Zelal Topçul (21), ailesiyle buluştu. 
Homurlu Mahallesi'ndeki bir akrabalarında geceyi geçiren ve günler sonra kızına kavuşmanın mutluluğunu yaşayan anne Mehtap Topçul ise "Şu an çok mutluyum. Tek istediğim kızımı bulmaktı. Amacımıza ulaştık. Artık yargıya güveniyoruz, devlete güveniyoruz. Onlar gereğini yapacaktır. Bu anı gördüm ya başka bir şey istemiyorum" dedi.
Olayın ardından ailenin bulunduğu ev, ziyaretçi akınına uğrarken, Topçul ailesinin kızlarıyla birlikte memleketleri Mardin'e dönecekleri öğrenildi.
Genç kızı kaçıran Derviş Topçul ise emniyette, "Seviyordum. İstedim vermediler" dedi.
Olayla ilgili 6 kişinin emniyetteki sorgusunun sürdüğü, bir kişinin arandığı bildirildi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA