ZİRVEDE YALNIZ KALDILAR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ZİRVEDE YALNIZ KALDILAR


 

Mersin Süper Amatör Liginde ilk yarının bitimine 1 hafta kala şampiyonluk adayları İçelspor ve Meskispor kayıpsız olarak yoluna devam etti.

İçelspor ve  Meskispor en yakın takipçilerine  9 puan fark attı. Alt tarafta ise ligde kalma mücadelesi kıyasıya sürüyor. Lige 3 takımın veda edecek olması ve şuan da 8 takımında r4iskli bölgede olması ilginin alt tarafa kaymasına neden oluyor.

LİDER RAHAT KAZANDI
Ligin lideri İçelspor Tevfik Sırrı Gür stadında lige erken havlu atan Toroslar Belediyespor’u konuk etti. Maça hızlı başlayan lider ilk yarım saatte 2-0 öne geçerek rakibinin fişini çekti. İkinci yarıya aynı tempoda başlaması beklenen İçlespor skoru yeterli bulmuş bir havada oynayınca konuk takım Toroslar, İçelspor’a zor anlar yaşatmaya başladı. Maçı 2-1’e getiren  Toroslar ekibi beraberliği kovaladığı dakikalarda  kalesinde 3’cü golü görünce gardı düştü 3-1. İçelspor bu skorla koltuğunu korurken Toroslar Belediyespor için ise gelecek haftaların zor geçeceğinin habercisi niteliğinde oldu.

MESKİ’NİN İNADI
Liderin yakın takipçisi Meskispor sahasında oynadığı Yenişehirspor’u zor da olsa 1-0 yenerek lider ile puan farkının açılmasını önledi. Tempolu ve zevkli geçen karşılaşmada her iki takımda istekli ve arzulu oyunu maçı izleyenleri mutlu etti. Liderin peşini bırakma istemeyen Meskispor golü bulmak istedikçe ,rakibinin üzerine yüklenmeye çalıştıkça konuk takım Yenişehirspor’a boş alanlar bıraktı.
Zaman zaman bulduğu fırsatları değerlendiremeyen Yenişehirspor, Meskispor’un tek golüne engel olamadığı için maçtan boynu bükük ayrıldı 1-0. İlk yarının hemen bitiminde saha dışında küçük bir gerginlik yaşansa da saha içi temiz olması taraftarlar tarafından alkışlandı.

YOL BULDULAR
Lig 3’cüsü Mersin Yolspor Ligde kalma mücadelesi veren Gülnar Belediyespor’a acımadı 6-0. Ligde zor günler geçiren Belediye’den ve İlçe’den hiç kimsenin destek vermediğini her fırsatta dile getiren Gülnar Belediyespor teknik ekibi Yolspor Gülnar Belediyespor maçının son bölümünde yedek kulübesini terk ederek ilginç bir protestoya imza attılar. İlk yarıyı 4-0 geride kapatan Gülnar ekibi maçın son 15 dakikasında kendi sahasını terk etmeyerek son 15 dakikayı futbol oynamadan geçirdi.
6-0 gibi farklı skorla maçı kaybeden Gülnar Belediyespor bundan sonra nasıl bir yol izleyeceği merak konusu oldu. Gülnar ekibi 12 haftada topladığı 8 puan ile ligin sonuncusu konumunda.

ERDEMLİ BIRAKMIYOR
Toroslar Belediyespor gibi lige büyük umutlarla  başlayan Erdemli Belediyespor şampiyonluk yarışından kopsa da maçlara asılmayı bırakmıyor. Tarsus deplasmanın da Reşadiyespor’u 4-1 yenerek rakibini tehlikeli bölgeye iten Erdemli Belediyespor ilk yarının son maçında şampiyonluğun büyük adayı Meskispor’u konuk edecek.
Sahsında Erdemli Belediyespor’a mağlup olan Tarsus ekibi Reşadiye ise ligde düşme korkusunu artık iyiden iyiye hissetmeye başladı.

ALT TARAF ALEV ALEV
Süper Amatörde 7 takımın ligde kalma mücadelesi vermesi ligin ne kadar zorlu geçtiğinin en büyük göstergesi olarak ortaya çıkıyor. K. Milliyespor aynı puanı paylaştığı rakibi Ormanspor’u 1-0 yenerek bir adım öne geçti. 8 puana sahip Kanalspor ise evinde Anamur Muzspor takımına 2-0 mağlup olunca tehlikeli bölgeden uzaklaşma fırsatını kaçırdı.Ligin mütevazi takımı Akdeniz Gücüspor Akdeniz Belediyespor’u maçın bitimine dakikalar kala attığı golle yenmesi az da olsa nefes almasını sağladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA