Tece ve Davultepe Berdan suyuyla buluştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tece ve Davultepe Berdan suyuyla buluştu


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Tece – Davultepe içme Suyu Hattı ve Çiftlikköy, Karaduvar İçme Suyu Hattı yenileme çalışmalarının tamamlanmasının ardından düzenlenen törenlerle hizmete başladı.

MESKİ tarafından kentin birçok bölgesinde devam ettirilen içme suyu hattı yapım ve yenileme çalışmaları sürüyor. Son olarak Tece - Davultepe İçme Suyu Hattının yapımını 3 milyon 200 bin TL’lik yatırımla tamamlayan MESKİ, Çiftlikköy ile Karaduvar İçme Suyu Şebekelerindeki yenileme çalışmalarını da tamamladı. Çalışmaları biten hatların açılışları düzenlenen törenler yapıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği törenlere, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, meclis üyeleri, daire başkanları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“BU HİZMETLER BİRAZ GECİKTİ AMA”
Tece ve Davultepe mahallelerinin yıllar sonra Berdan içme suyu ile buluştuğu törende konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Mersinimiz bir yeryüzü cenneti ama maalesef bizler bu kenti cehenneme çevirmek için gayret ediyoruz. Ancak zararın neresinden dönülürse kardır. Belki bugüne kadar yapılması gereken bu hizmetler biraz gecikmiş ama bundan sonra vatandaşlarımız bu gelen hizmetlerin kıymetini bilir ve bundan en sağlıklı bir şekilde faydalanırlar. Uzun yıllardır ihmal edilmiş bölgelerin problemlerini bir anda çözme şansımız maalesef ki yok. 2000’li yıllara gelmişiz ve suyu, yolu olmayan yerleşim birimlerimiz var. Onun için işimiz çok kolay değil ama bizler de zor işlerin adamıyız” dedi.

MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, “Belediyemiz bugün Mersin’de her seçim vaat edilen ama bir türlü yerine getirilemeyen Mezitli’nin Tece ve Davultepe Mahallelerini Berdan suyu ile buluşmasını sağladı. Mart ayında temelini hep birlikte attığımız tesisler süresinden önce bitirilerek, Mezitli halkının, Tece ve Davultepeli hemşerilerin hizmetine sunuluyor. Berdan’ın suyuyla Mezitlileri buluşturan Başkanıma çok teşekkür ediyorum. Su gibi aziz olun” diye belirtti.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Büyükşehir Belediyesi tarafından Mersin’e ve Mezitli’ye verilen hizmetleri sayarak, “Tece - Davultepe İçme Suyu Projesi üzerinde buradaki vatandaşların uzun süredir beklentisi vardı. Bugün o beklenti yerine gelmiş oluyor. Artık yer altı suyu kullanmamış olacaklar ve daha sağlıklı su içmiş olacaklar. Parti ayrımı gözetmeksizin bizler nasıl burada çalışmalar yapıyorsak, Büyükşehir Belediyesi de bu bağlamda parti ayrımı gözetmeksizin bu hizmetleri değerlendiriyor” ifadelerini kullandı. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA