Kan değişimi de işe yaramadı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kan değişimi de işe yaramadı


 

Mersin İdman Yurdu’nda yönetimin ardından yapılan hoca değişikliği de işe yaramadı! Kırmızı Lacivertliler, deplasmanda karşılaştığı Sarıyerspor’a 6-1 yenildi.

ALİ ŞANLI

TFF 2. Lig ekiplerinden Mersin İdman Yurdu’nda kötü gidişat durdurulamıyor. Takımda yönetimin ardından yapılan hoca değişikliği de işe yaramadı! Kırmızı Lacivertliler, deplasmanda karşılaştığı Sarıyerspor’a 6-1 yenildi.

Yaklaşık 15 gün önce büyük umutlarla göreve gelen Hamit İzol yönetimi ilk hamle olarak hoca değişikliğine gitmişti. Ancak önce evinde ligin zayıf ekibi Kocaeli Birlikspor’a kaybeden MİY, deplasmanda Sarıyer’e 6-1 yenilince tüm umutları tüketti.

Mersin İdman Yurdu’nun tek gölünü 48’inci dakikada Batuhan Yarbaşar kaydederken, Sarıyer Spor’un gollerini dakika 46 – 53’te Yaser Yıldız, dakika 59 – 86 Emrah Uzun, dakika 63’te Sabutay Alper Bayülken ve dakika 84’te penaltıdan Alim Harlak attı.

Kırmızı-Lacivertli kulüpte önce başkan ardından hoca değişiminin fayda getirmemesi MİY’i karar verme noktasına getirdi. B planı olarak düşünülen; BAL liginden bir takım alınarak sezon sonunda isminin değiştirilmesi ile profesyonel liglere geri dönüş yapılmasına yönelik çalışmaların bu hafta hızlanması bekleniyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA