Mezitli’ye 50 milyonluk dev yatırım | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mezitli’ye 50 milyonluk dev yatırım


 

Hayata geçirdiği sosyal ve kültürel çalışmalarla adından söz ettiren Mezitli Belediyesi, bütçesinin yarısı ile hayata geçirdiği dev projelerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılacağı törenle bugün açacak.

2017’yi proje hizmet yılı ilan eden Mezitli Belediyesi, bütçesinin yarısına denk gelen projelerini yapılacak dev bir törenle vatandaşlarla buluşturacak. Yapılan yazılı açıklamada açılışın bugün saat 15.30’da Mezitli Belediyesi Açık Hava Tiyatrosu’nda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirileceği bildirildi. Türkiye’nin borçsuz birkaç belediyesinden birisi olan Mezitli Belediyesi’nin toplam 50 Milyon liraya mal olan ve tamamını borçlanmadan kendi kaynaklarını kullanarak gerçekleştirdiği, Belediye Hizmet Binası, Açık Hava Tiyatrosu, Kültür Merkezi, 2. Aktif Yaş Alma Merkezi, Gençlik Merkezi, Taş Mektep ve Kafe Kütüphane gibi dev projelerin açılışı gerçekleştirilecek. 

TOPLU AÇILIŞ VE TEMEL ATMA TÖRENİ

Görevde bulunduğu süre içerisinde Kadın Üretici Pazarı, Gönüllü Evleri, Down Kafe. Hobi Bahçeleri, Jakaranda korulukları, Her Siteye Atatürk Büstü, bisiklet yolları gibi projeleri Mezitli halkıyla buluşturduklarını hatırlatan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, yapımı tamamlanan Açık Hava Tiyatrosu, Kafe Kütüphane ve Cumhuriyet İlkokulu’nun (Taş Mektep) açılışına ve 2018 yılı içerisinde tamamlanması öngörülen Belediye Hizmet Binası, Kültür Merkezi, Aktif Yaş Alma Merkezi, Gençlik Merkezi, Kafe Kütüphane’nin temel atma törenini gerçekleştireceklerini söyledi.

“DEV TESİSLERİ İLÇEMİZE KAZANDIRIYORUZ”

Mezitli Belediyesi’nin hiçbir ranta izin vermeden halkın olanı halka kullandıran bir kurum olduğunun altını çizen Başkan Tarhan, “7 Kadın Üretici Pazarımızda bine yakın kadına, 10 Gönüllü Evimizde on binlerce, Sanat Evimiz ve Spor Okulları kapsamında on bine yakın insanımıza dokunduk. Belediyeye ait tüm alanlarımızı rantın elinden kurtararak, belediyemizin işlettiği sosyal tesisler haline getirdik. Kent merkezinde 36 jakaranda koruluğunun yanında zeytin ve kayısı korulukları oluşturduk. Üstelik tüm bunları 182 bin nüfusa ek olarak, 60 bin Suriyeli ve bize bağlanan belediyelerin borç yüküne karşın gerçekleştirdik. Şimdi sıra, ilçemizin en büyük eksikliği olan sanatsal ve kültürel dev projelere geldi” şeklinde konuşarak, tüm Akdeniz bölgesinde yaşayan vatandaşları 2 Aralık’ta gerçekleşecek toplu açılış ve temel atma törenine davet etti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA