Cehennemden geri dönüş olmaz! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Cehennemden geri dönüş olmaz!


 

Avukat Alpay Antmen: “Yeryüzü cenneti Mersin nükleer ile cehenneme çevrilmek isteniyor!... Ama şu iyi anlaşılmalı nükleer felaketin geri dönüşü yok!”

HEDİYE EROĞLU - NABİ BATUK

Mersin Nükleer Karşıtı Platform Dönem Sözcülüğünü üstlenmesi ile nükleer karşıtı mücadelede aktif bir süreç başlatan avukat Alpay Antmen, gazetemize yaptığı çarpıcı açıklamalar ile halkı bu direnişe destek vermeye çağırdı. Sahip olduğu doğal, tarihi ve kültürel yapı ile adeta yeryüzü cenneti olan Mersin’e yapılmak istenen nükleer santralin cenneti cehenneme çevirecek bir proje olduğunu aktaran Antmen, ancak olası bir nükleer felaketin geri dönüşü olmayacağına dikkat çekti. “Mersin’i bilen çok iyi bilir ki bu kentin cennetten bir farkı yoktur” diyen Antmen, “Körü körüne bir inatla Mersin’e bir nükleer santral yapılmak isteniyor. Bu santral ve beraberinde gelecek tesisler Mersin’i yaşanmaz hale getirecek ve bu felaketin, cehennemin geri dönüşü olmayacak. Siz sanıyor musunuz Akkuyu’da bir nükleer santral çalışmaya başladığında Gazimağusa’da, Alanya’da ve Antalya’da turizm kalacak? Siz sanıyor musunuz ki nükleer atıkların bırakıldığı denize insanlar girecek? İnsanlar burada yetişen ürünleri yiyecek? Öte yandan bu tesis Türkiye’nin düşmanına verdiği en büyük açık hedeflerinden biri olacak” dedi.  



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA