Demirhisar sorunlarına çözüm istiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Demirhisar sorunlarına çözüm istiyor


 

Akdeniz Kaymakamı Pamuk, Demirhisar Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle halkı park, yeni yollar açılması, asfalt kaplama, otobüs durakları yapılması, cami hoparlörünün yenilenmesi gibi sorunlarına çözüm istiyor.

Akdeniz Kaymakamı ve belediyeye kayyum olarak atanan Muhittin Pamuk, son olarak Demirhisar Mahallesi’ni ziyaret etti. Pamuk, açık havada düzenlenen mahalle halk toplantısında vatandaşlar, muhtarlar, çiftçiler ve bölge esnafı ile bir araya geldi, dile getirdikleri sorunları, şikâyet ve talepleri dinledi.

“AMACIMIZ, SORUNLARI İLK AĞIZDAN DİNLEYİP ÇÖZÜM ÜRETMEK”

Kaymakam Pamuk, sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, halk toplantıları ve mahalle ziyaretlerini her fırsatta gerçekleştirdiğini belirtti, toplantıya ilgi ve katılımları nedeniyle mahalle sakinlerine teşekkür etti. Muhittin Pamuk, “Daha önce de Demirhisar mahallemizi ziyaret ettim, fakat uzun süreli kalamadım. Kısmet, nasip bugüneymiş. Bugün burada sizlerle beraberiz. Sorunlarınızı konuşalım, bize iletmek istediğiniz hususları dinleyip değerlendirelim istiyoruz.

Öneri ve tavsiyelerini almak için buradayız. Bunu özellikle belirtmek istiyorum. Biz, sizin gelmenizi beklemeden, vatandaşın ayağına gidelim, sorunları orada yerinde tespit edelim istiyoruz. Ziyaretimizin ana nedeni budur. Hem sorunları ilk ağızdan duyalım hem de yerinde görelim istiyoruz. Onun için bugün sizleri ziyaret ettik. Sizlere de bu güzel ve sıcak misafirperverliğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum. İletmek veya aktarmak istediğiniz hususlar varsa dinlemeye ve değerlendirmeye hazırız” diye konuştu.

DEMİRHİSAR MAHALLESİ SAKİNLERİNİN KİMİ TALEPLERİ…

Ardından da Kaymakam Pamuk, mahallede yapılan ve programa alınan hizmet ve çalışmalar konusunda başkan yardımcılarından bilgi aldı. Toplantıda söz alan mahalle sakinleri ve çiftçiler ise, mahalleye park yapılması, yeni yollar açılması, asfalt kaplama, mahalleye otobüs durakları yapılması, cami hoparlörünün yenilenmesi gibi konularda taleplerini dile getirdi. Başkan Pamuk, mahalle sakinlerinin dile getirdiği taleplerle ilgili olarak, belediyeyi ilgilendiren konuları, imkânlar ölçüsünde ve en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını, diğer kurumları ilgilendiren konuları da yetkililere aktaracaklarını ifade etti.

ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERE SÜRPRİZ ZİYARET

Demirhisar Mahallesi sakinlerinin, isteklerini, öneri ve şikâyetlerini ilk ağızdan dinleyen ve ilgili birimlere aktarılması için talimat veren Başkan Muhittin Pamuk, daha sonra Demirhisar İlköğretim Okulu’na sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdi, öğretmenler ve okul idarecileri ile bir araya geldi. Eğitimcilerin ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayan Başkan Pamuk, okulun minik öğrencilerini de unutmadı, onlara kitaplar ve oyuncaklardan oluşan hediyeler verdi. Kitaplarını ve oyuncaklarını kucaklayan minik öğrenciler, sevinç içerisinde sınıflarının evlerinin tuttu. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA