Mersin’de kanun kaçaklarına göz açtırılmıyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de kanun kaçaklarına göz açtırılmıyor


 

Mersin’de, Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince son bir haftada yapılan 3 ayrı çalışmada, çeşitli suçlardan aranan şüpheli şahıslar suç ve suç unsurlarıyla birlikte ele geçirildi.

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Yusuf Kılıç Mahallesi'nde bulunan bir kıraathanede meydana gelen televizyon hırsızlığı olayı ile ilgili çalışma yürüten ekipler, kamera görüntülerinden tespit ettiği şüpheli E.C.'yi Çukurova Mahallesi'nde yakalayarak gözaltına aldı. Zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Toroslar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği bir başka çalışmada ise Mersin Şehirlerarası Otobüs Terminalinde faaliyet gösteren bir firmanın İstanbul’a hareket edecek olan otobüsü içerisinde bir yolcunun bagajında uyuşturucu olduğu bilgisi alındı. Ekiplerce otogar içerisinde durdurulan otobüste yapılan kontrollerde, ceviz kutusu içerisinde paketlere saklanmış halde 616 gram esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınan bagaj sahibi Ç.G. çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. Son olayda Serbest Bölge Otoban Gişelerde görevli ekiplerin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan bir otomobili takibe alan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aracı Akbelen Bulvarı Mezarlık Üst Kavşağında durdurarak arama yaptı. Üzerinde bir adet ruhsatsız tabanca, tabancaya ait 18 mermi ve 10 gram esrar ele geçirilen araç sürücüsü M.A. gözaltına alındı. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA