Mehmet öğretmene anlamı hediye | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mehmet öğretmene anlamı hediye


 

Anamur’da bir köy okulu olan Çeltikçi İlkokulu’nda özel eğitim öğrencileri için oluşturduğu sınıf ve uyguladığı eğitim yöntemleriyle Türkiye’nin gündemine oturan öğretmen Mehmet Satar’ın okul bahçesine istediği oyun parkı çağrısına Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden yanıt geldi.

Anamur Çeltikçi İlkokulu’nda öğretmenlik yapan Mehmet Satar, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda öğrencileri için okul bahçesine bir çocuk oyun parkı yapılmasını istediğini ifade etti. Yaptığı paylaşımda, “Bizler bu memlekete borcumuzu ödemek için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Ama birçok yetkili makama başvurmamıza rağmen öğrencilerimizin en büyük ihtiyacı olan bir çocuk parkını yaptıramadık. Yetkili ve sorumlulardan Öğretmenler Günü Hediyesi olarak öğrencilerimize çocuk parkı istiyorum... Duyarlı yöneticilerin sesimize ses vereceğini ümit ediyorum” ifadelerine yer veren Mehmet öğretmenin çağrısına yanıt gecikmedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın talimatlarıyla Büyükşehir Belediyesi ekipleri, tarafından 24 Kasım Öğretmen Günü’nde okul bahçesinde oyun parkının kurulumuna başlandı. Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan parkın içerisinde salıncaklardan, kaydıraklara ve tahterevallilere kadar her çocuğun hayallerini süsleyen oyun alanları yer alıyor. Belediye ekipleri, oyun parkını bir gün gibi kısa bir sürede tamamladı. Çocukların meraklı bakışları içerisinde tamamlanan park, Anamur Çeltikçi İlkokulu öğrencilerine ve Mehmet öğretmene hediye edildi. Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı jest karşısında mutluluğunu yine sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımla ifade eden Mehmet Öğretmen, “Öğretmenler Günü hediyesini aldım. Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a ve Mersin Büyükşehir Belediyesi yetkililerine çok çok teşekkür ediyorum” diyerek bu müjdeli haberi duyurdu.

MEHMET ÖĞRETMENİN ÇİFTE MUTLULUĞU

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kendisine yaptığı oyun parkı jesti ile Mehmet öğretmenin yaşadığı mutluluk, kızı Begüm’ün dünyaya gözlerini açmasıyla birlikte ikiye katlandı. Oyun parkının yapıldığı sırada kendisi gibi öğretmen olan eşi Damla Satar ile birlikte küçük kızları Begüm’ün doğumu için İstanbul’da bulunan Mehmet öğretmen, duygusal bir video yayınlayarak, çifte mutluluk yaşadığını söyledi. Mersin Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Satar, “Benim çağrıma koca yürekli bir insan olan Burhanettin Kocamaz ses verdi. Hemen ilgili daire başkanları bana ulaştı ve ekiplerini alana sevk ederek parkı en kısa sürede yapacaklarını söylediler. Gece saatlerinde başladıkları çalışmaları tamamlayarak, Öğretmenler Günü’ne bu parkı yetiştirdiler. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a, daire başkanlarımıza ve tüm personele bana bu mutluluğu yaşattıkları için teşekkür ediyorum” dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA