Kılıçdaroğlu’ndan Başkan Tarhan’a teşekkür | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kılıçdaroğlu’ndan Başkan Tarhan’a teşekkür


 

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Başbaşa görüştüğü Kılıçdaroğlu’na gerçekleştirdiği projeleri anlatan Başkan Tarhan, restore edilen Cumhuriyet İlkokulu, Kafe Kütüphane ve Amfi Tiyatro’nun açılışına davet etti.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Belediye Başkanları Toplantısı’na katıldı. İki gün süren toplantının ardından CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelen Başkan Tarhan, gerçekleştirdiği projeleri anlattı. Görevde bulunduğu süre içerisinde Kadın Üretici Pazarı, Gönüllü Evleri, Down Kafe. Hobi Bahçeleri, Jagaranda korulukları, Her Siteye Atatürk Büstü, bisiklet yolları gibi projeleri anlatan Başkan Tarhan, Kılıçdaroğlu’nu, yapımı tamamlanan Açıkhava Tiyatrosu, Kafe Kütüphane ve Cumhuriyet İlkokulu’nun (Taş Mektep) açılışına ve 2018 yılı içerisinde tamamlanması öngörülen Modern Hizmet Binası, Kültür Merkezi, Aktif yaş Alma Merkezi, Gençlik Merkezi, Taş Mektep, Kafe Kütüphane’nin temel atma töreni için Mezitli’ye davet etti.

CHP’li belediyelerin yaptıkları çalışmaların kendisini gururlandırdığını ifade eden CHP Lideri kemal Kılıçdaroğlu, temel atma ve açılışlara mutlaka katılmak istediğini ifade etti. Çok yüksek oranda bir yatırımın borç almadan gerçekleşiyor olmasının kendisini daha fazla gururlandırdığını ifade eden Kılıçdaroğlu, “Kentin kimliğine karşı, tarihine karşı, kültürüne karşı sorumluluk üstlenen kişilersiniz. Bu sorumluluk çerçevesinde hareket edildiği zaman kentin zenginleştiğini görürsünüz. Kültürel olarak, sosyal olarak, ekonomik zenginleştiriyorsunuz ve her alandaki zenginliğin bütün kente yayılmasını sağlıyorsunuz. Siz bunu tüm baskılara ve sıkıntılara rağmen, hiç borç almadan layıkıyla yerine getiriyorsunuz. Teşekkür ederim” diye konuştu. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA