Geleceğin futbolcuları Bozyazı’da yetişiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Geleceğin futbolcuları Bozyazı’da yetişiyor


 

Bozyazı’da gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak sporu sevdirme amacıyla kurulan Büyükşehir Belediyesi Bozyazı Futbol Akademisi, geleceğin futbolcularını Bozyazı’da yetiştiriyor.

Usta öğreticilerin görev aldığı akademide, toplam 3 grup öğrenci eğitim alıyor. 140 öğrenci, Bozyazı Futbol Akademisi’nde sporcu ahlakı ve futbolun tekniklerini eğitmenler aracılığıyla öğreniyor. Ortaokul ve lise öğrencilerinden oluşan geleceğin futbolcuları, aldıkları eğitimle yeteneklerini geliştirerek, kendilerini profesyonel futbol hayatına hazırlıyor. Yetenekli gençlerin, kendilerine sağlanan imkanlarla futbol eğitimini tamamlayıp geleceğin futbolcusu olabilmek için kıyasıya mücadele ettiği akademide, antrenörler ise bu gençlerin gelecekte Bozyazı’nın futbol altyapısında önemli bir rol üstleneceğini iddia ederek, verilen destek ve sağlanan imkanların boyutunu gözler önüne seriyor.

Öğrenim gördükleri okullarda eğitimlerini sürdüren öğrenciler, bir taraftan da tatil günlerinde ve okul çıkışlarında akademide ter dökerek koydukları hedefe emin adımlarla ilerliyor. Kayıtların günden güne arttığı akademide futbol eğitimi alan öğrencilerinden biri Ankara Keçiörengücü’ne transfer olurken, bir öğrencinin Fenerbahçe’ye transferi için haber bekleniyor olması ise Bozyazı futboluna umut vadediyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA