Suç haritasında Mersin nerede? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Suç haritasında Mersin nerede?


 

Emniyet Genel Müdürlüğü, Türkiye’nin detaylı suç haritasını çıkardı. Araştırmaya göre Mersin ‘biyo-kaçakçılık’ ve ‘alkollü içki kaçakçılığında’ öne çıktı.

Gizem Ekici

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, Türkiye'nin suç röntgenini çekti. Detaylı analizin sonucunda hazırlanan raporda, kaçakçılığın Türkiye'yi ekonomik ve sosyal yönden olumsuz etkileyen, terör ve suç örgütlerinin faaliyetlerini sürdürebilmek için finansal destek sağladığı çok aktörlü ve değişken yapılı bir süreç olduğu belirtildi. Operasyon sayılarına göre Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa ve Adana ilk 5 sırada yer aldı.

Araştırmaya göre Mersin biyo-kaçakçılık ve alkollü içki kaçakçılığı ile öne çıktı. Alkol kaçakçılığında 75 bin 74 şişe ile Adana birinci olurken, 35 bin 172 adet ile Mersin ikinci oldu. İzmir ise 24.862 adet ele geçirilen şişe ile 3’üncü oldu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA