“AKP’nin bizatihi kendisi afet hâline gelmiştir” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“AKP’nin bizatihi kendisi afet hâline gelmiştir”


 

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı TBMM Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada Mersin’de dolu ve sağanak yağış nedeniyle ekili arazileri zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, AKP’nin hiçbir doğal afette çiftçiye yardım eli

Mersin'de etkili olan sağanak yağmur ve dolunun, merkezde bulunan en az 10 mahalledeki narenciye bahçelerine ve ekili arazilere zarar verdiğini ifade eden Aytuğ Atıcı, “Tüm çiftçilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Çiftçilerimizi doludan daha kötü vuran AKP Hükümetidir çünkü hiçbir doğal afette çiftçinin zararı karşılanmamıştır. Çiftçilerimiz boşuna ümitlenmesin, AKP Hükümeti yine yardım etmeyecektir.” dedi.

Aytuğ Atıcı, hatalı dış politikalar yüzünden doğal afet olmasa da domates, biber ve yeşilliğin çiftçinin elinde çürüdüğünü ve narenciyenin dalında kaldığını belirterek, “AKP'nin bizatihi kendisi afet hâline gelmiştir. Bu afetten hep birlikte kurtulacağımız günler uzak değildir” dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA