MİY’de neler oluyor? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY’de neler oluyor?


 

Hamit İzol’un gelmesi ile Mersin İdman Yurdu’nda bazı değişiklikler yaşanmaya başlandı. Bazı olumlu gelişmeler olsa da ilginç sayılacak, ses getirecek gelişmelerde olmuyor değil!

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu’nda yeni yönetimin icraatları gündeme bomba gibi düştü. İddialara göre yaklaşık 4 yıldır Mersin İdman Yurdu’nun farklı kategorilerinde maçlara çıkan, A takım ile idmana çıkan ve şehir dışından gelerek Macit Özcan Spor Tesisleri’nde konaklayan 5 oyuncu kapı önüne kondu.

Enes Kirişçi,Yunus Emre,Ümit Turan,İsmail Hakkı ve Veysel Mercan tesislerden çıkartılarak, “Kendinize başka kalacak yer bulun” denmesi Türkiye’deki alt yapıların sorgulanmasına neden oldu. Mersin İdman Yurdu’nda yaşanan bir başka ilginç olay ise sabah idari bölümde işe alınan bir personelin akşam işten çıkartılması oldu.  İlginç olaylar zinciri bunlarla da sınırlı kalmadı. Öte yandan altyapının başına gelen Sedat Hazımoğlu ve yardımcılarının görevlerine son verileceği iddiaları da takımda gerilim yarattı.

Daha önce de denenen ancak başarılı olamayan Memduh Özbalta’nın teknik direktör olarak takımın başına geçeceğine dair haberlerden rahatsız olan mevcut teknik ekibin, futbol şubesi sorumlusu ile bir araya geldiği ve son dönemde yaşananları masaya yatırdığı da gelen bilgiler arasında. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA