NATO’dan derhal çıkın! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NATO’dan derhal çıkın!


 

NATO tatbikatındaki Türkiye karşıtı simülasyona tepki gösteren TGB Mersin İl Başkanı Selma Özdemir, hükümete NATO’dan ayrılma çağrısı yaparak “NATO bunu ilk kez yapmıyor. Hatırlarsak 2006 yılında da sınırlarımızı değiştirmişlerdi” hatırlatması yaptı.

Mehmet Nabi Batuk

Dünyanın en büyük askeri işbirliği güçlerinden biri olan NATO’nun Norveç'te gerçekleştirdiği Trident Javelin tatbikatı esnasında bir savaş simülasyonunda Türkiye’nin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın düşman kategorisinde sunulmasına tepkiler gelmeye devam ediyor. Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde konuyla ilgili olarak basın açıklaması yapan Türkiye Gençlik Birliği Mersin İl Başkanlığı üyeleri, hükümete çağrıda bulunarak Türkiye’nin hiç zaman kaybetmeden NATO’dan ayrılmasını istedi. NATO yöneticilerinin özür ve personel hatası savunmasının kabul edilemez olduğunu kaydeden TGB Mersin İl Başkanı Selma Özdemir, “NATO bunu ilk kez yapmıyor. Hatırlarsak 2006 yılında Roma’da yapılan NATO toplantısında Büyük Ortadoğu Projesinin haritasını sunulara yansıtmışlardı. Türkiye ve 22 ülkenin sınırlarının ve rejimlerinin değiştiği o haritayı yansıttıklarında onurlu Türk subayları o toplantıyı terk etmişlerdi” dedi.

“ŞİMDİ ATATÜRK DÜŞMANI BU NATO’DAN ÇIKMA VAKTİDİR”

NATO’nun yıllardır Türkiye zararında işler yaptığını ifade eden Özdemir, “Ülkemizde 12 Mart ve 12 Eylül darbelerini tertiplemiş ve darbeyi yapanlara bizim çocuklar demişleridir. Ülkemizin önemli aydınlarını Uğur Mumcu’larımızı Turan Dursunlarımızı katletmişlerdir. Maraşıımızda, Sivasımızda kanlı katliamlar tertiplemişleridir. En son 15 Temmuz’da hain darbe girişimini, Fettulahçı gladyosunu kullanarak gerçekleştirmeye çalışmıştır ve yenilgiye uğramıştır. Şimdi Atatürk düşmanı bu NATO’dan çıkma vaktidir. Bugün NATO’dan çıkılması Türk Milleti’nin, Türk gençliğinin birinci talebidir. Bugün  NATO’dan çıkmak cephede canıyla kanıyla mücadele eden Mehmetçiğe en büyük destek olacaktır. İçinde bulunduğumuz vatan savaşının başarılı olması için derhal NATO’dan çıkılmalı ve terör yuvası olan ABD ve NATO kullanımındaki başta İncirlik olmak üzere bütün askeri üslere el konarak Türk askerinin hizmetine verilmelidir” diye konuştu.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA