Toroslar’ın Perileri bu sezon çok iddialı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar’ın Perileri bu sezon çok iddialı


 

Türkiye Kadın Basketbol Bölgesel 3. Liginde büyük bütçeli takımlarla mücadele eden Toroslar Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, ligde çıktığı üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı.

7.Bölge Kapalı Spor Salonu’nda konuk ettiği ve son derece çekişmeli geçen mücadelede DSİ Urfa Spor Kadın Basketbol Takımını 66-64 mağlup eden Toroslar Belediyesi Kadın Basketbol Takımı, bu sonuçla zirvedeki yerini korudu. Lig’de lider olarak yoluna devam eden Toroslar Belediyesi Kadın Basketbol Takımı’nı aldıkları başarılı sonuçlar ve ortaya koydukları oyundan dolayı kutlayan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna; “Altyapıdan yetiştirdiğimiz ve grubun en düşük yaş ortalamasına sahip kızlarımız, çıktıkları tüm maçlarda etkili ve üstün oyun sergileyerek, ligde lider olarak yoluna devam etmektedirler. Bu güzel başarıları spor kulübümüze kazandıran kızlarımıza teşekkür ediyor, antrenörlerimiz Mehmet Ali Alagöz ve Oğuz Çetin’i tebrik ediyorum” dedi. Toroslar Belediyesi Kadın Basketbol takımı, bu hafta sonu deplasmanda Diyarbakır Kayapınar Belediyesi  Kadın Basketbol Takımı ile karşılaşacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA