Gollü hafta oldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gollü hafta oldu


 

Mersin Süper Amatör kümede 10’cu hafta geride kaldı.Ligin ilk 2 sırasını paylaşan İçelspor ve Meskispor rakiplerini farklı mağlup etti. Yukarıdaki şampiyonluk yarışı kıyasıya sürerken alt tarafta ise işler biraz daha karışık. Neredeyse Ligin yarısı küme düşmemeye oynuyor.

ALİ ŞANLI

LİDER ORMAN’I TALAN ETTİ

Liderlik koltuğunu kaptırmama konusunda inatçı olan İçelspor Ligin güçlü ekiplerinden Ormanspor’u rahat ve güzel futbolla sonunda 5-0’lık galibiyet aldı.Maçın ilk dakikasından sonuna kadar oyunun kontrolünü elinde tutan,gol arayan İçelspor 5-0 gibi bir skorla koltuğunu sağlama aldı. Ormanspor ise aldığı farklı mağlubiyet ile tehlikeli bölgeden uzaklaşamadı. Ligde 3 takımın küme düşeceği düşünülecek olursa Ormanspor’un biran önce toparlanarak yoluna devam etmesi gerekiyor.

MESKİ MUZ’U SEVDİ

Liderin yakın takipçisi olan Meskispor güçlü rakibi Anamur Muzspor takımını yoğun yağış altında oynadığı maçta 4-0 yenerek Lideri takibe devam etti. Sağnak yağış altında oynanan zaman zaman futboldan çok su topunu andıran maçta buldukları erken golle Meskispor sahadan mutlu ayrıldı. Konuk takım Anamur Muz sezon başı güçlü bir kadro kurmasına rağmen Ligde istediği galibiyetleri alamayınca zirve yarışından uzaklaştı. Anamur Muzspor haftaya evinde Lider İçelspor’u konuk edecek olası bir mağlubiyette Ligde kalma mücadelesi verecek Anamur temsilcisi.

TOROSLAR DENGESİZ

Büyük umutlarla Lige giren Toroslar Belediyespor aceleci  davranarak hoca değişimine gitmenin sıkıntısını yaşamaya başladı. Ligin 3’cü haftasında Mehmet Atay hoca ile yollarını ayırarak yerine Uğur Parlak hocayı getirmişti. Erdemlispor mağlubiyeti ile şampiyonluk yarışından uzaklaşan Toroslar ekibi bu hafta Yenişehirspor’u 1-0 geriye düştüğü maçı 3-1 kazanarak az da olsa rahat nefes aldı. Karacailyas sahasında oynanan maçta tempolu ve zevkli geçen maçı  Toroslar Belediyespor 3-1 kazandı.

İlk 3 hafta Liderlik koltuğunda oturarak dikkatleri çeken Yenişehirspor Toroslar ekibine 3-1 kaybedince şampiyonluk şansını başka bahara bırakmış oldu.

DEPLASMANDA KAZANDI

Toroslar Belediyespor gibi hedefi şampiyonluk olarak belirleyen ancak Ligde aldıkları beraberliklerle zirve yarışından uzaklaşan Erdemli Belediyespor Ligde kalma mücadelesi yapan Akdenizgücü ekibini 3-0 gibi net bir skorla geçti. Akdenizgücü ekibi kaybettiği bu maçla teklikeli bölgeyi iyiden iyiye histtemeye başladı.

GOL OLDU YAĞDI

Haftanın en gollü maçına imza atan Yolspor Tarsus temsilcisi Reşadiyespor’u 8-1 mağlup etti. Sunu Çim saha oynan maçta Yolspor ilk yarım saatte atığı 3 gol ile rakibi Reşadiyespor’un erken havlu atmasını sağladı. Takım olarak kötü bir hafta geçiren Reşadiyespor kendi ayarındaki takımdan 8 gol yemenin moral bozukluğu ile Tarsus yolunu tuttu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA