Sahipsiz kulübe taraftar talip! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sahipsiz kulübe taraftar talip!


 

Mersin İdman Yurdu’nda 12 Kasım’da yapılacak kongre için aday çıkmamasına tepkiler sürürken taraftar grubu Şeytanlar’dan adaylık açıklaması geldi!

ALİ ŞANLI

Kuruluşunun 92’inci yılında kapanmanın eşiğine gelen Mersin İdman Yurdu’nda kongre gerilimi sürüyor. Başkan Mahmut Karak’ın istifasının ardından 5 Kasım’da çoğunluğun sağlanamaması ise 12 Kasım’a ertelenen kongre öncesi aday çıkmaması tepki topluyor. Yaşananlara tepki gösteren MİY taraftar grubu Şeytanlar, Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısı ile kulüp yönetimine adaylığını açıkladı. Grup Başkanı Alattin Bulut’un yaptığı açıklamada, “Kuşkusuz ki takımımızın son 1 yılda geldiği durum hepimizi derinden üzmekte, kahretmektedir. Ali Tekin ile başlayıp, Mahmut Karak ile devam eden başarısızlık ve skandallar silsilesi, maalesef kulübün kapanma noktasına gelmesine, sahipsiz bırakılmasına, kaderine terk edilmesine sebep olmuştur.

Bizler Mersin İdman Yurdu’na gönülden bağlı taraftarlar olarak, her platformda ve her açıklamamızda takımın bugün yaşadığı tükenişi görmüş ve yetkilileri uyarmıştık. Ancak kimseye sesimizi duyuramadık. Ya da onlar duymak istemedi. Geldiğimiz noktada ise iş bilmezlerin elinde 92 yıllık şanlı tarihe sahip olan Mersin İdman Yurdu oyuncak haline geldi.

Bizler dün olduğu gibi, söz konusu Mersin idman Yurdu olunca taşın altına elimizi değil gövdemizi koymaya hazırız. Tarihimizin en kötü ve en başarısız başkanı olarak hafızalarımıza ismini kazıdığımız Mahmut Karak’ın sözde istifası ile girmiş olduğumuz genel kurul sürecinde bir kez daha sorumluluğu taraftar olarak bizler alarak takımımızı sahipsiz bırakmayacağız.

Sayın bakanımız, milletvekillerimiz, valimiz,  büyükşehir belediye başkanımızın harekete geçmemesi, çözüm bulmaması, ortak paydamız olan Mersin İdman Yurdu’nun kötü gidişatı ile ilgili proje üretmekten kaçınmaları halinde, halkımızın da desteğini arkamıza alarak Kulübü yönetmeye talip olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.

Şunun çok iyi bilinmesini istiyoruz ki, bizler tek kişi kalana kadar bu kutlu davayı savunacak, Mersin İdman Yurdu’nu sahipsiz bırakmayacağız. Takımımızı bu duruma getirenleri ve bu duruma göz yumarak, tükenişimizi izleyenleri de asla unutmayacağız” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA