Mersin İyi Parti’ye aktı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin İyi Parti’ye aktı!


 

Mersin’den çok sayıda isim Meral Akşener’in kurucu genel başkan olduğu İyi parti’nin Ankara’daki ilk buluşmasına adeta akın etti!

GİZEM EKİCİ

Türk siyasetinin 87’inci partisi olan “İyi Parti” resmen kuruldu. Meral Akşener'in kurucu genel başkanı olduğu partinin kuruluş dilekçesi İçişleri Bakanlığı'na sunuldu. Akşener, bakanlık binasına bazı parti kurucularıyla geldi. Yeni partinin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığının ilgili birimine teslim eden Meral Akşener, yaklaşık 20 dakika içeride kaldı. Akşener, daha sonra açıklama yapmadan binadan ayrıldı. Ardından Nazım Hikmet Kültür Merkezi'ne geçen Akşener “İyi Parti”nin kuruluş toplantısında konuştu.

Buradaki parti buluşmasına Mersin’in ilgisi ise büyük oldu. Meral Akşener’in önderliğinde kurulacak partinin hazırlık çalışmaları sürürken, Değişimin Ana Gücü Mersin Hareketine öncülük yapan Mahmut Özsavran başta olmak üzere çok sayıda ismin parti toplantısına katıldığı görüldü. Silifke, Erdemli, Tarsus’tan da katılımın sağlandığı toplantıya Mersin’den yaklaşık 300 kişinin katıldığı öğrenildi.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA