“Hayır dedik görevden alındık” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Hayır dedik görevden alındık”


 

Bağımsız Türkiye Partisi eski İl Başkanı Hüseyin Karagöz, kendisiyle birlikte toplamda 19 kişinin istifa gerekçesine dair basına açıklamalarda bulundu.

GİZEM EKİCİ

Mersin Gazeteciler Cemiyeti’nde bir basın toplantısı düzenleyen ve istifa etmelerinin temel nedeninin ‘Hayır’ cephesinde yer aldıkları için görevden alınmaları olduğunu belirten Karagöz, “Ben ve arkadaşlarım eski il yönetim kurulu üyeleri, ilçe başkanları, yönetim kurulu üyeleri şimdilik toplam 19 arkadaşımız Bağımsız Türkiye Partisinden (B.T.P.)  toplu olarak istifa ettik. İstifalarımızı T.C. Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunulmak üzere, ilgili seçim kurullarına verdik. Daha, istifalar devam edecek. İstifa nedenimiz, B.T.P. Genel Merkezi İl Yönetimini, 16 Nisan Referandumu’ndan önce görevden aldı. Görevden alınmamızın asıl nedeni, ‘Hayır’ cephesinde yer almamızıdır” diye konuştu.

İstifa etme süreçlerinde başka sebeplerin de olduğunu ifade eden Karagöz bu sebepleri daha sonra kamuoyuyla paylaşacağını belirtti.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA