Olasılık yüksek! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Olasılık yüksek!


 

Lig’de 8’de 8 mağlubiyeti bulunan ve 0 puan ile son sırada yer alan Mersin idman Yurdu, yarın konuk olacağı Tuzla deplasmanından puan alarak dönmeyi planlıyor!

ALİ ŞANLI

TFF 2. Lig'de geride kalan 8 haftada Mersin İdman Yurdu dışında tüm takımlar puan ile tanıştı. Mersin İdman Yurdu  şuana kadar oynadığı 8 karşılaşmada hiç galibiyet alamaz iken 8 mağlubiyet alarak  bu alanda tek kaldı. Kalesinde 31 gol gören Kırmızı Lacivertliler buna karşılık tek gol atabilme başarısı gösterdi.

Kırmızı Grup'ta mücadele eden Keçiörengücü ise, yoluna yenilgisiz devam ediyor. Grupta 6 galibiyet ve 2 beraberliği bulunan başkent ekibi, 20 puanla zirvede yer alıyor. Mersin İdman Yurdu bu hafta sonu İstanbul deplasmanın da kendisi gibi sezona kötü giren oynadığı 8 karşılaşmada sadece bir beraberlik alan Tuzlaspor’a konuk olacak. Lige kötü bir başlangıç yapan henüz galibiyetleri olmayan iki takımın karşılaşması Cumartesi günü saat 14.00’da oynanacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA