“Bize sahip çıkın” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Bize sahip çıkın”


 

Dünya Astsubaylar Günü’nde konuşan TEMAD Mersin İl Başkanı Halil Kur, “Astsubayların tüm özlük hakları için bir çalışmanın yapılıp daha mutlu bir pozisyona gelebilmesi için devletimizin Astsubaylara daha çok sahip çıkmasını bekliyoruz” diye konuştu.

Mehmet Nabi Batuk

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Mersin İl Başkanlığı'nın kuruluşunun 33. Yıldönümü ve Dünya Astsubaylar Günü Mersin'de düzenlenen bir dizi etkinliklerle kutlandı. İlk olarak sabah saatlerinde TEMAD Mersin Şubesi’nde bir araya gelen astsubaylar daha sonra Cumhuriyet Alanına geçti. Burada gerçekleştirilen törene, askeri erkan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Kerim Tufan, KKTC Mersin Konsolosu Ayşen Volkan İnanıroğlu ve emekli astsubaylar katılırken, tören TEMAD İl Başkanı Halil Kur'un Atatürk Anıtına çelenk sunması ile başladı. Çelenk sunumunun ardından Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları onuruna durulan bir dakikalık saygı duruşu ve hemen akabinde okunan İstiklal Marşı ile tören devam etti. Daha sonra konuşmalara geçilirken; tören Mersin Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekibinin gösterileriyle sona erdi.

Cumhuriyet Alanı’ndaki törenin sona ermesi ile birlikte, dernek ve protokol üyeleri Akdeniz İlçesi Camişerif Mahallesi’nde yer alan TEMAD Mersin Şube Binasına geçtiler. Burada gerçekleştirilen resepsiyonda dernek üyeleri ile kent protokolü bir süre sohbet ederken, resepsiyona Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediyesi Kayyumu Muhittin Pamuk ile Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna’da dahil oldu.

“DEVLETİMİZİN ASTSUBAYLARINA DAHA ÇOK SAHİP ÇIKMASINI BEKLİYORUZ”

Törenin ardından gazetemize Dünya Astsubaylar günü ile ilgili duygu ve düşüncelerini aktaran TEMAD Mersin Şube Başkanı Halil Kur, “Bugün hem kuruluşumuzun hem de Dünya Astsubaylar gününü kutlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Tüm meslektaşlarımızın Dünya Astsubaylar günü kutluyoruz. Astsubayların her zaman için bu memleketin çimentosu olduğunu ve astsubayların tüm özlük hakları için bir çalışmanın yapılıp daha mutlu daha müneffer bir pozisyona gelebilmesi için devletimizin astsubaylarına daha çok sahip çıkmasını bekliyoruz. Bilhassa emekli astsubayların çok büyük ekonomik sıkıntılar içerisindeyken onlara sahip çıkılmasını istiyorum. Bu vesileyle Cumhurbaşkanımızın Astsubay camiasına önem verdiğini de biliyoruz. Çünkü bu memlekete Ömer Halisdemir’ler gibi astsubaylar FETÖ denen illetten kurtarmışlardır. Daha bunun gibi birçok astsubaylarımız vardır. Bunlarla ilgili olarak Astsubaylar bu memleketin olmazsa olmazı ve Türkiye Cumhuriyeti’nin omurgasıdır” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA