En iyiler ödüllerini aldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

En iyiler ödüllerini aldı


 

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından farkındalık oluşturmak amacıyla Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen "Yılın Enleri" ödülleri sahiplerini buldu.

SERKAN TULTAK

Mersin Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Amatörler Spor Evi'nde düzenlenen ödül törenine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Vedat Akyar, ASKF Başkanı Mithat Ertaş, antrenörler ile ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece alan sporcu, takım ve yöneticiler katıldı.

Etkinlikte bir konuşma yapan Başkan Ertaş, amaçlarının ulusal ve uluslararası arenada derece yapan sporcuları vitrine çıkarmak, amatör sporu tanıtmak ve farkındalık yaratmak olduğunu söyledi. “Bu ödüller size annelerinizin ak sütü gibi helal olsun” diyen Ertaş, “Bu vesile ile bizlere katkı sağlayan ve sağlamaya devam eden başkan vekilimiz Hüseyin Soyer’e şahsım ve federasyonumuz adına teşekkür ediyorum. Hizmetlerimiz artarak devam edecek. Amatörleri bir araya toplayarak onların güç ve kaynaklarını birleştirerek daha güçlü bir yapı ile amatör spora destek olmak istiyoruz” diye konuştu.

Konuşmaların ardından törende; ulusal ve uluslararası müsabakalarda derece alan milli sporcu, antrenör, kulüpler ile amatör spor kulüplerine destek veren kurum kuruluş ve sivil toplum örgütlerine kupa ve plaketleri protokol tarafından takdim edildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA