1 puanla döndü | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

1 puanla döndü


 

3. Lig 3. Grubun 8. haftasında Hatay’da Payasspor ile karşılaşan Tarsus İdman Yurdu, rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

77’de 1-0 öne geçen Tarsus, 79. dakikada aleyhine çalınan penaltı sonucunda kalesinde gol gördü. Payas ilçe stadında oynanan maça, Payaslı sporseverlerin yanı sıra Tarsus’tan giden taraftarlar da ilgi gösterdiler. İki takımın karşılıklı ataklarına sahne olan mücadelenin ilk yarısında “gol” sesi çıkmadı. Oyunun ikinci yarısına daha iyi başlayan Tarsus, 79. dakikada Muhammed’in attığı golle deplasmanda 1-0 öne geçti. Skor avantajını ele geçirmesine rağmen, Tarsus üstünlüğü sadece 2 dakika sürdürebildi. 79. dakikada Payas penaltı kazandı. Topun başına geçen Koray, penaltıyı gole çevirerek skor tabelasını yeniden eşitledi… 1-1 Kalan bölümde başka gol olmayınca maç 1-1 sona erdi.

Maç sonrası kulübün resmi sosyal hesabından açıklama yapan Tarsus İdman Yurdu Kulübü Başkanı Önder Ege, Payas'ta alınan beraberliğin üzücü olduğunu, ancak beraberliğin taraftarı umutsuzluğa sokmaması gerektiğini söyledi. Başkan Ege, ev sahibi takımın bütçe ve lig planlaması konusunda ekonomik anlamda üst seviyelerde harcamalar yaptığı belirttiği açıklamasında şu sözleri kullandı; “Hedef galibiyetti ama olmadı. Deplasmanda bir puan ile yetindik. Teknik ekip ve futbolcularım üzülmesinler, biz bu takıma inanıyoruz. Takımın başarısızlığından kendilerine eğlence çıkaranlar, eğer bu gün deplasmanda berabere kalan bu takım ve teknik ekibe Payas'ta tepki gösteriyorsa ,bu Tarsus İdman Yurdu futbol takımımın geldiği olumlu çizginin göstergesidir” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA