Amatör spora malzeme desteği | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Amatör spora malzeme desteği


 

SERKAN TULTAK

Amatör Spor Haftası Münasebeti ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Mersin’deki 308 kulübe malzeme yardımı yapıldı. Edip Buran Spor Salonu'nda düzenlenen malzeme yardımı törenine Mersin Vali Yardımcısı Mahmut Halal, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Vedat Akyar, Mersin Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Mithat Ertaş, antrenör ve sporcular katıldı.

Törende bir konuşma yapan ASKF Başkanı Mithat Ertaş, “Amatör kulüplerimize malzeme dağıtımının Türkiye'de eş zamanlı gerçekleşiyor. Mersin'de toplam 308 Amatör spor kulübüne yardım yapıldı. Amatör spor kulüplerimize yapılan yardımda emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Vedat Akyar ise gençleri sporla buluşturmak, tanıştırmak ve engelleri aşmada pusula görevini yerine getirmenin en önemli adımlarından bir tanesinin sportif faaliyetleri olduğuna değindi. Akyar, “En büyük gayemiz sporu olabildiğince yaş gruplarına yayarak, minik yavrularımızın spora ulaşmalarında köprü kurarak onlara yardımcı olmaktır. İlimizde amatör spor branşları olarak 360 kulüp, 7668’i faal olmak üzere 88750 Lisanslı sporcu, 58 branşta faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Bu branşlarda engelliler alanında olsun, diğer amatör sporcularımızın faaliyet gösterdiği alanlarda olsun çok ciddi başarılar yakalamış durumdayız” dedi.

Konuşmaların ardından Mersin Vali yardımcısı Sayın Mahmut Halal tarafından Amatör spor kulüplerine malzemelerin dağıtımının ardından sona erdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA