“Kent Kültürüne Katkı Ödülü” Selma Yağcı’ya verildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Kent Kültürüne Katkı Ödülü” Selma Yağcı’ya verildi


 

İçel Sanat Kulubü’nün her yıl düzenlediği Mersin Arkeoloji Günleri kapsamında verilen Kent Kültürüne Katkı Ödülü, Mersin Uluslararası Müzik Festivali Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı’ya verildi.

Etkinlikleriyle Mersin’in ulusal ve uluslararası alanda  sesi olan “Mersin Uluslararası Müzik Festivali”nin Yürütme Kurulu Başkanlığı ile birlikte Polifonik Korolar, Umut Işığı Korosu ve pek çok sanat kurumunun kuruluşunda yer alarak paha biçilmez değerler üreten Selma Yağcı’ya Kent Kültürüne Katkı Ödülü verildi. İçel Sanat Kulübü’nün bu yıl 22’ncisini düzenlediği Mersin Arkeoloji Günleri kapsamında verilen ödül, 13 Ekim 2017 Cuma günü saat: 17.00’de (bugün) İçel Sanat Kulübü’nde gerçekleştirilecek törende  takdim edilecek. Bu yıl ödül verilen diğer isimler arasında Mina Lokmanoğlu ve Prof. Dr. Aykut Çınaroğlu da yer almakta.

22. Mersin Arkeoloji Günleri, Mersin Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Akdeniz Belediyesi, Mezitli Belediyesi, Toroslar Belediyesi, Yenişehir Belediyesi, MTSO, Mersin Deniz Ticaret Odası ve Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği, tarafından desteklenmektedir.

Mersin Uluslararası Müzik Festivali Yürütme Kurulu Başkanı Selma Yağcı yaptığı açıklamada; “Mersin’in estetik çıtasını her geçen gün daha da yükselten İçel Sanat Kulübü’nün böylesine bir ödülü şahsıma vermesi onur verici. Fakat şunu söylemeliyim ki kuruluşundan bu yana kentimize kazandırdıkları değerlerle göz bebeğimiz olan İçel Sanat Kulübü, yaptıklarıyla en büyük alkışı bizlerden almaktadır. Kendilerine ve halkımıza en derin saygılarımı sunuyorum ” dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA