“Balık çiftliklerine asla izin vermeyiz” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Balık çiftliklerine asla izin vermeyiz”


 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, balık çiftliklerinin Muğla’dan Mersin’e taşınmasına kesinlikle karşı olduklarını belirterek, “Mersin’i ülkenin makine dairesi haline getirmeye çalışıyorlar ancak biz buna asla izin vermeyiz” dedi.

Balik Çiftliklerinin Muğla’dan Mersin’e taşınmasının gündeme gelmesi ile birlikte kentteki tüm çevreler tepkilerini dile getirirken, en sert açıklama Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit’ten geldi. Balık çiftliklerinin Mersin’e taşınması ile kentin en önemli doğal güzelliği olan sahilleri ve denizinin kurban edileceğine dikkat çeken Başkan Özyiğit, “Yıllardır Mersin iktidar tarafından cezalandırılmaktadır. Mevcut iktidar siyasi kininden ötürü kentimizi adeta ülkenin makine dairesi haline getirmeye çalışmaktadır. Ancak Cumhuriyet Halk Partisi olarak biz buna asla izin vermeyeceğiz. Balık çiftliklerinin Mersin’e taşınmasına kesinlikle karşıyız ve bu karardan vazgeçilmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız” dedi.

“AKP İKTİDARI MERSİN’DEN ELİNİ ÇEKMELİ”

Nükleer santral, termik santraller ve balık çiftlikleri ile kent turizminin baltalandığını ve Mersin’in adeta mevcut iktidar tarafından feda edilmeye çalışıldığını da söyleyen Başkan Özyiğit, “Mersin turizmi maalesef yıllardır birileri tarafından gelişmesi ve ilerlemesinin önü kesilmektedir. Kentteki doğal güzellikler ve kültürel miraslar Türkiye’de hiçbir yerde olmamasına rağmen maalesef birileri tarafından bu kentin turizm konusunda ilerlemesi engellenmektedir. Şimdi de AKP İktidarı zamanında Mersin’e kurulan nükleer ve termik santraller ile balık çiftlikleri kentin yok sayılmasının ve feda edilmesinin en önemli kanıtıdır. Biz Mersin’i hiçbir gücün feda etmesine izin vermeyeceğiz ve AKP İktidarının Mersin’den elini çekmesi için tüm gücümüzle çalışacağız” şeklinde konuştu. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA