Kaçınılmaz son! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kaçınılmaz son!


 

Kapanmanın eşiğine gelen Mersin İdman Yurdu’nda kongre kararı alındı!

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Mahmut Karak, kulüp binasında yaptığı basın toplantısında karamsar tablo çizdi. Başkan Karak öncelikle kulübün genel sorunları ve istifaları değerlendirdi. İstifa eden yöneticilere emeklerinden dolayı teşekkür eden Karak, “İlk etapta bize verilen bilgi 26 istifaydı. Şimdi 7 asil 8 yedek olarak 15 istifa elimize ulaştı. Bu toplu istifa girişimini manidar buluyorum. Ben bugüne kadar kartlarımı hep açık oynadım. Birilerinin içeride ya da dışarından başkanlık niyeti varsa Ali Cengiz oyununa gerek yok” dedi.

Kulübün şu ana kadar 24 puan silinme tehlikesi ile karşı karşıya kaldığını söyleyen Karak, “Elimize yeni evraklar geldi. 12 puan daha puan silme cezası ile daha karşı karşıyayız. Yani 36 puanımızın silinme tehlikesi kapıda. Bu bizim tek başımıza yapabileceğimiz bir şey değil. Kentin desteği olmazsa bu yükün altından kalkamayız” dedi.

Bugün yönetimle bir araya gelip kongre kararı alacaklarını söyleyen Mahmut Karak, “Bu şartlarda kesinlikle aday olmayacağımı yineliyorum. Bugün kongre tarihini belirleyeceğiz. Kentin mülki idarecileri ve dinamikleri Mersin İdman Yurdu’na sahip çıkmazsa bu son kongre olabilir ve 92 yıllık çınar tarih olabilir” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA