Meski karışık | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Meski karışık


 

ALİ ŞANLI

Geçen sezon Bölgesel Amatör Lig’den (BAL), Mersin Süper Amatör Kümeye düşen Meskispor’da işler yolunda gitmiyor. Büyük bütçelerle kurulan Meskispor, ilk 4 haftada liderin 3 puan gerisine düşünce çözüm olarak 2 oyuncu ile yol ayrımına gidildi.

Şu ana kadar iddialı maçlarda istediği performansı ortaya koyamayan mavi beyazlılarda fatura defansın sağında oynayan yetenekli oyuncu Tuğra Kölmük ile bu sezon yeniden futbola dönen ve İçelspor karşılaşmasında sergilediği performansla büyük övgü alan kaptan Koray Erçin Çelikkaya’ya kesildi. MESKİ yönetiminin her iki futbolcuyla yollarını ayırma kararı vermesi spor kamuoyunda şaşkınlık yarattı.

Son 5 sezonu Meski’de geçiren Tuğra Kölmük, ayrılığını sosyal medya hesabından duyururken, yetenekli oyuncu Silifke’nin yolunu tuttu. BAL’da mücadele eden Medcem Silifke Tuğra ile bugün sözleşme imzalayacak.

Geçtiğimiz sezon MESKİ’de menajer olarak görev yapan ve bu sezon yeniden futbola dönen Koray Erçin Çelikkaya da hiç beklemediği bir ayrılık yaşadı. Bu sezon futbolcu olarak takımıyla anlaşan tecrübeli oyuncunun, önümüzdeki günlerde futbol kariyerine devam edip etmeyeceği netlik kazanacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA