Kana bulayacaklardı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kana bulayacaklardı!


 

Mersin polisi, Kuzey Irak’tan Türkiye giriş yapıp kente gelen ve Akdeniz bölgesinde bombalı eylem hazırlığında olan 4 teröristi yaptığı başarılı operasyonla yakaladı. Ekipler ayrıca teröristlerle birlikte 6,5 kilogram plastik patlayıcı ile örgüte ait çok sayıda doküman ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Mersin İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, PKK/KCK terör örgütlerine yönelik operasyonlarını sürdürüyor. Son dönemde özellikle Akdeniz ve Ege bölgesinde bombalı eylem yapmak isteyen PKK/KCK, bazı şehirlerde yapılanma içine girdi. Emniyet güçleri de özellikle bu bölgelerde çalışmalarını artırırken, bombalı eylem hazırlığında olan teröristlere ve yardımcı olanlara göz açtırmıyor. Mersin polisi de son olarak 2 hafta önce yaptığı başarılı operasyonla bombalı eylem hazırlığında olan 4 teröristti kıskıvrak yakaladı. Kuzey Irak'tan Türkiye'ye giriş yapan ve ardından Mersin'e gelen 4 teröristi izlemeye alan polis ekipleri, yaptığı başarılı operasyonla teröristleri gözaltına aldı. Ekipler ayrıca teröristlerle birlikte 6,5 kilogram plastik patlayıcı ile örgüte ait çok sayıda döküman ele geçirdi. Teröristlerin Akdeniz bölgesinde bir yerde bombalı eylem yapacakları öğrenildi.

Bugün emniyetteki ifadeleri tamamlanan A.Z., A.N., M.A. ve B.Ç., adliyeye sevk edildi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA