İnadına barış! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İnadına barış!


 

Ankara’da 10 Ekim’de meydana gelen terör saldırısını kınayan CHP İl Başkanı Özyiğit, “Mücadele ederek, teröre boyun eğmeyeceğiz. İnadına barış, inadına demokrasi ve inadına adalet demeye devam edeceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, 10 Ekim 2015 yılında Ankara’da meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybedenleri unutmadı. Özyiğit, 10 Ekim 2015 yılında meydana gelen Ankara Katliamı’nda hayatını kaybedenleri rahmetle anarak, “Bedenimiz, ruhumuz, düşüncemiz, yaşamımız sıkıntı içinde. Dünümüz, bugünümüz ve yarınımız derin bir endişede” dedi.

Terörün durmadan can almaya devam ettiğini dile getiren Abdullah Özyiğit, “Terör ülkenin gündeminden düşmüyor. Ve Terör her an, her gün, her yerde çoluk çocuk demeden, kadın erkek, etnik köken, mezhep, dünya görüşü, meslek ayırt etmeden kalleşçe, alçakça, korkarak saldırıyor” diye konuştu.

TERÖRÜ LANETLEDİ

10 Ekim Özgürlük, Barış ve Demokrasi Şehitlerini saygıyla andığını da sözlerine ekleyen Başkan Özyiğit, “10 Ekim 2015'de Başkent Ankara'da yaşanan bu patlama, bu saldırı; bu ve buna benzer terör eylemleri sadece masum, suçu günahı olmayan insanlarımıza değil, ülkemizin birliğine bütünlüğüne, kardeşliğine, barış,huzur ve güven içerisinde yaşama irademize yapılmıştır. Yapılmaktadır. Nereden, kimden ve kimlerden gelirse gelsin; Terörün her türlüsüne lanet olsun, siyasetini, varlığını kan üzerine kurmuş örgüt ve kişileri lanetliyoruz, kınıyoruz. Demokrasiye, Laikliğe, özgürlüğe ve barışa olan inanç ve anlayışımızla, birlikte omuz omuza mücadele ederek, teröre boyun eğmeyeceğiz. İnadına barış, inadına demokrasi ve inadına adalet demeye devam edeceğiz. Çünkü demokrasi şehitlerimize, halkımıza karşı sorumluluğumuz var. Bizlere yüklenen görev; ülkemizi, emperyalistlere, gericilere, yobazlara teslim etmemektir. Ölenler dövüşerek öldüler, vaktimiz yok onların matemini tutmaya. Akın var akın güneşe akın, güneşi zapt edeceğiz güneşin zaptı yakın" diyerek açıklamasını sonlandırdı. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA