Evlendikten 28 yıl sonra gelinlik giydi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Evlendikten 28 yıl sonra gelinlik giydi


 

Mersin’in Silifke ilçesinde yaşayan Okşan Taşçı, düğününde giyemediği gelinliği 28 yıl sonra sürpriz bir düğün yaparak giydi.

Silifke ilçesinde ikamet eden Okşan Taşçı eşi Halil Taşçı’ya büyük bir sürpriz yaparak 28 yıl aradan sonra yeni gelinliğini giyerek tekrar düğün merasimi yaptı. Eşi Halil Taşçı’dan gizli çocukları ile düğün merasimi düzenleyen Okşan Taşçı, önce düğün salonunu ve orkestrayı tuttu. Eşi Halil Taşçı’nın çalıştığı iş yerindeki işverenle görüşen Okşan Taşçı eşi için izin istedi. Daha sonra yakın çevresine telefon açarak düğüne davet eden Okşan Taşçı eşi Halil Taşçı’dan habersiz 28 yıl önce giyemediği gelinliği alarak kuaföre gitti. Halil Taşçı tüm olaylardan habersiz bir arkadaşı ile birlikte başka birinin düğüne gitmek için düğün salonuna geçti. Burada eşi Okşan Taşçı’yı gelinlikle gören Halil Taşçı şaşkınlığını gizleyemedi.

28 yıl önce çok istemesine rağmen istediği gelinliği giyemediği için böyle sürpriz bir düğün merasimi gerçekleştirdiklerini belirten Okşan Taşçı, “28 yıl evvel istemediğim gelinliği giydiğim için içimde bir uhde kalmıştı. 28 yıl sonra istediğim gelinliği giyip tekrar düğün merasimi yaptık. Çocuklarım çok istemişti. Kızımla beraber eşime sürpriz yaptık. Çok güzel kusursuz bir plan yaptık. Düğün salonu tuttuk. Orkestra tuttuk. Sevdiklerimizi arayarak onları düğüne davet ettik. Eşime büyük bir sürpriz yaptık. Salona geldik. Doyasıya eğlence yaptık” dedi.

Düğünün kendisi için büyük bir sürpriz olduğunu belirten Halil Taşçı ise “Benim için büyük bir sürpriz oldu. Eşim ve kızım iş yerime gelip patronlarla görüşmüşler. Onlar da beni izne gönderdi. Bir arkadaşım da bana bir arkadaşının düğünü olacağını birlikte gitmemizi söyledi. Bende tamam dedim. Bir baktım kendi düğünüme gelmişim. Salonda hayretler içerisinde kaldım. Eşim 28 yıl önce evlendiğimizde giyemediği gelinliği 28 yıl sonra düğün yaparak giydi” dedi.

Taşçı çifti, Sultan Demirol, Berkan Taşçı adında iki çocuğu, bir de 3 yaşında Zeynep Demirol adında torunu olduğunu belirtti. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA