Yenilikçilik ödüllerine Mersin damgasını vurdu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yenilikçilik ödüllerine Mersin damgasını vurdu


 

Eğitim ve öğretim alanında Mersin Bölge Birincisi olarak farkını yine ortaya koydu. Mersin toplam 7 çalışma ile bölgesel ödül almaya layık görüldü.

Eğitim öğretim alanında özgün ve modern uygulamaların ödüllendirilerek teşvik edilmesi ve paylaşımın sağlanması amacıyla yürütülen “Eğitim ve Öğretimde Yenilikçilik Ödülleri”ndeki başarının adı yine Mersin oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, konuyla ilgili yaptığı açıklamada 2016-2017 eğitim ve öğretim yılında 3 bin 357 başvuru yapıldığını ifade ederek, gerçekleştirilen saha ziyaretlerinin ardından 106 çalışmanın Bölgesel Ödül Almaya hak kazandığını kaydetti. Koca, kentten 17 çalışmanın saha incelemesine kaldığını bu çalışmalardan toplam 7 çalışmanın bölgesel ödül almaya hak kazandığını belirterek, Bölgesel Ödül Alan iller sıralamasında Mersin’in Bölge Birincisi olduğunu söyledi.

Mersin’den: Akdeniz İbrahim Rencuzoğulları Ortaokulu, Anamur Vakıfbank Atatürk Ortaokulu, Erdemli Arpaçbahşiş Özel Eğitim Uygulama Merkezi, Yenişehir Cumhuriyet Anaokulu, Bozyazı Halk Eğitim Merkezi, Tarsus Dedeler İlkokulu, Toroslar Hafsa Sultan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ödül alacak okul ve kurumlarımız arasında yer aldı. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA