Tarsus mükemmellik peşinde | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tarsus mükemmellik peşinde


 

Tarsus Belediyesi’nde ‘2017 Türkiye Mükemmellikte Süreklilik Ödülü’ için KalDer değerlendiricileri tarafından gerçekleştirilen saha ziyareti sona erdi.

Tarsus Belediyesi’ne gelen KalDer değerlendiricileri, ilk olarak Belediye Meclis Salonunda Açılış Toplantısını yaptılar. Daha sonra 3 gün sahada olmak üzere 5 gün boyunca belediye personeli ile çeşitli görüşmeler yapan değerlendiriciler, değerlendirme süreci sonunda Tarsus Belediyesi’nin Mükemmellik Yolculuğunda ki seviyesini belirledi.

Toplantıda bir konuşma yapan Belediye Başkanı Şevket Can, “2002 yılında başlatılan kalite çalışmalarına durmadan devam ediyoruz. Öz değerlendirme yapmaya, vatandaş ve çalışan memnuniyetini ölçmeye, sunduğumuz hizmetleri verilerle yönetmeye başladık. Yaptığımız sürekli iyileştirmelerle sunduğumuz hizmetlerde şehrimizi nakış nakış işleyerek, kurumsal mükemmellik anlayışı ile işlerimizi daha iyi planlamaya, daha başarılı uygulamaya, uygulama sonuçlarını kontrol etmeye, kontroller sonucunda önlemler almaya başladık. Hizmet kalitemizi sürekli arttırdık. Kalite mükemmellik yolculuğumuzda basamakları bir bir çıkarak 2013 yılında Türkiye’de Mükemmellik Büyük Ödülünü alan ilk ve tek Belediye olduk. Belediye Başkanı olarak seçildiğim 30 Mart 2014 tarihinden bu tarafa 6360 sayılı Büyükşehir Yasasının getirdiği yeni organizasyon yapısı, bütçe, çalışan sayısı, artan mahalle sayıları, kapanan beldelerin borçları gibi büyük zorlukları aşmak için yoğun çaba ve mücadeleler verdik. Büyükşehir Belediyesine bağlanmayı içimize sindirdikten sonra stratejik planımızı hayata geçirmeye başladık. Yapmayı düşündüğümüz projeleri planlayarak, büyük bir kısmını hayata geçirdik. Bir kısım projelerimizi de hayata geçirmek için durmadan, yorulmadan çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz.

Avrupa Mükemmellik Ödülü sürecimizin 2016 sonucunda Finalist olmuş, 2017 sürecinde ise 25-26 Ekim 2017 tarihlerinde İspanya’nın Madrid Şehrinde gerçekleşecek Ödül Töreninde 2016 yılına göre daha iyi bir sonuç bekliyoruz. Bu arada bütün mesai arkadaşlarıma emekleri ve gayretleri için teşekkür ediyorum. Bizler ilk günkü heyecanımızla ve severek işimizi yapmaya devam ediyoruz.” dedi.

Tarsus Belediyesi’nin ‘2017 Türkiye Mükemmellikte Süreklilik Ödülü’nü alıp almayacağı 21-22 Kasım 2017 tarihlerinde İstanbul’da yapılacak olan Kalite Kongresi’nde, Türkiye Mükemmellik Ödülü Yürütme Kurulu tarafından açıklanacak. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA