Seri bozuldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Seri bozuldu


 

TFF 3. Lig 3. Grup maçında Tarsus İdman Yurdu, sahasında Osmaniyespor’a 1-0 yenildi. Tarsus Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Hakem Lütfullah Aslan yönetti.

Ligde oynadığı son 3 maçı kazanarak galibiyet serisi yakalayan ancak Osmaniyespor karşısında 2’inci dakikada Ahmet Çenet’in golüyle hesapta olmayan mağlubiyetle puan tablosunda 3’üncü sıraya geriledi. 

“BUNDAN SONRA SAHAYA DAHA FARKLI ÇIKACAĞIZ”

Maç sonrası açıklamalarda bulunan TİY Başkanı Önder Ege, alınan mağlubiyetin endişe, umutsuzluk yaratmamasını isteyerek, “Ligin başından bu zamana kadar özellikle deplasmanlarda yaşadığımız hakem hataları ne yazık ki bugünde iç sahada kendini gösterdi. Futbol oynamaya çalışan takımımız gereksiz yere sürekli durduruldu. 90 dakikada  atağı olmayan bir rakibe, bir duran topla  mağlup olduk.  Oyun üstünlüğü olarak maçın genelinde rakibe baskı kursakta sonuca gidemedik. Hakem hatalarına sığınmayacağız ama, bundan sonra maçlara sadece rakibi yenmek için değil, hakemleri de yenmek için çıkacağız. Emeğimize bu denli art niyet gösterilmesini kabul edemiyoruz, etmeyeceğiz de” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA