Çaresi Mersin’de ama para lazım! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Çaresi Mersin’de ama para lazım!


 

Mersin’deki bir hastane göreceği tedavi ile yeniden ayağa kalkabilecek olan 10 yıldır tekerlekli sandalyeye mahkum yaşayan genç yardım bekliyor.

Batman'ın Sason ilçesinde 9 yaşında havale geçiren ve bir daha yürüyemeyen 19 yaşındaki Ercan Çiftçi, tedavi olabilmek için yardım bekliyor.

Sason ilçe merkezinde oturan 8 kişilik Çifti ailesinin ikinci çocuğu olan 19 yaşındaki Ercan Çiftçi, 9 yaşındayken geçirdiği havale sonucu yatalak oldu. Baba Suat Çifti, konuşamayan ve yürüyemeyen çocuğunun konuşma sorununun bir süre sonra çözüldüğünü ancak bir daha yürüyemediğini söyledi. İşsiz olan baba Çifti, çocuğunun tedavisi için 10 yıldan beri il il doktorları dolaştığını ve elde avuçta ne varsa sattığını ancak yürümesi için çare bulunamadığını belirtti.

Ercan Çiftçi'nin 21 yaşındaki ağabeyi Ceylan Çiftçi ise, tekstil fabrikasında çalıştığını ve kazandığı parayla evin geçimini sağladığını belirterek, “Babam hasta ve çalışamıyor. Elde avuçta ne varsa hepsini kardeşim Ercan için harcadık. Şimdi Mersin’de özel bir hastanede kardeşimin yürüyebilmesi için ışık aldık. Ancak yürüyebilmesi için 30 bin TL paraya ihtiyacımız var. Doktorlar, kardeşim için bir dizi ameliyat yapılacağını ve 45 gün alçıda kaldıktan sonra cihaz takılacağını, zamanla fizik tedavi ile yürüyebileceğini söyledi. Hiçbir gelirimiz yok ve bu parayı karşılamamız mümkün değil. Kaymakamlık, valilik veya hayırseverlerden destek bekliyoruz. Bu para bulunursa kardeşim yeniden yürüyebilecek” dedi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA