Bizden bu kadar! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Bizden bu kadar!


 

Ligde kötü günler geçiren ve oynadığı maçları farklı skorlarla kaybeden Mersin İdman Yurdu, kendi evinde oynadığı Hatayspor maçını da 3-0 kaybetti.

SERKAN TULTAK

TFF 2. Lig Kırmızı gurubun 5. haftasında Mersin Stadyumunda oynanan Mersin İdman Yurdu – Hatayspor maçı, konuk ekibin 3-0 üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın gollerini ise 18. dakikada Oğuz Kocabal, 22. dakikada Hamza Gür, 69. dakikada Caner Hüseyin Bağ attı.

DURAN TOPLARI BOŞA HARCADIK

Diğer maçlara göre daha iyi bir mücadele örneği gösteren Mersin İdman Yurdu, yakaladığı fırsatları gole çevirme becerisini gösteremedi. Yine basit hatalarla goller yemeyi sürdüren Mersin ekibi, çok önemli fırsat olan duran topların hiçbirini de verimli kullanamadı.

TARAFTAR, DEVRE ARASINDA FUTBOLCULARI TRİBÜNE ÇAĞIRDI

İlk yarının bitiş düdüğünün hemen ardından taraftarın, yoğun tezahüratı ile futbolcuları tribüne çağırması ilginç görüntüler oluştururken, futbolcularla taraftarların bir süre karşılıklı konuştukları görüldü. Daha sonra devre arası için soyunma odasına giden oyunculara desteklerini sürdüren Kırmızı Şeytanlar, maç boyunca da yönetimi istifaya çağırdı. Bir diğer dikkat çeken nokta ise, aynı taraftar grubu maçı yarıda bırakarak tribünleri terk ettiler.

TOKAT DEPLASMANI VAR

Bu mağlubiyetle Mersin ekibi sıfır puanla son sırada kalmayı sürdürürken, 1 Ekim Pazar günü ise deplasmanda Tokatspor’a konuk olacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA