ÖZGÜRLÜK MAHALLESİ SAKİNLERİ BÜYÜKŞEHİR’E TEPKİLİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ÖZGÜRLÜK MAHALLESİ SAKİNLERİ BÜYÜKŞEHİR’E TEPKİLİ


 

Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün Liman – Hal Köprülü Kavşak İnşaatı çalışmaları kapsamında Özgürlük Mahallesinde bazı bölgelerin altyapı şebekelerini yenileyen Büyükşehir Belediyesi’nin, kazdığı yolları asfaltlamaması nedeniyle mahalleli mağdur oldu.

Haber/Mehmet Nabi Batuk 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin asfaltlama unutkanlığı sürüyor. Geçmişte Toroslar ve Tarsus’ta birçok yol çalışmasını yarım bırakan Büyükşehir Belediyesi; şimdi de Akdeniz İlçesinde yer alan Özgürlük Mahallesi 6232 numaralı sokak ile D400 Karayolu arasında yer alan 150 metrekarelik yolu 2 aydır yapmıyor. 
Mahalledeki altyapının yenilenmesi amacıyla birçok sokağı kazan Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, yenileme çalışmalarının ardından söz konusu 150 metrekarelik yolu asfaltlamaması vatandaşların ve bölgedeki esnafın tepkisini çekiyor. Aylardır toz içinde yaşayan ve ulaşımda sıkıntılar yaşayan mahalleliler ve esnaflar, Büyükşehir Belediyesi yönetiminden bir an önce yolun eskisi gibi asfaltlanmasını istiyor. 

ÖZGÜRLÜK MAHALLESİ SAKİNLERİ BÜYÜKŞEHİR’E TEPKİLİ
Büyükşehir Belediyesi’nin; Karayolları Bölge Müdürlüğü tarafından yaptırılan Liman – Hal Köprülü Kavşak İnşaatı nedeniyle 6232 sokakta yeni bir içme suyu altyapısı yapmak amacıyla sokağı kazdığını şebekenin yenilenmesinin ardından sokağın toprakla örtüldüğünü belirten mahalle esnaflarından Ahmet Karakuş, 2 aydan beridir toz ve bozuk yollar nedeniyle perişan olduklarını kaydetti.  Büyükşehir Belediyesi yönetimine seslenen Karakuş, yolun bir an önce asfaltlanmasını istedi.



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA