“3 bin işçiye ferdi kaza sigortası” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“3 bin işçiye ferdi kaza sigortası”


 

Mersin’de Hizmet İş Sendikası Tarsus Şubesi, tüm üyelerine grup ferdi kaza sigortası yaptırdı. Grup ferdi kaza sigortası poliçe teminatları kapsamında, işçiler olası bir iş kazası sonucu vefat halinde 35 bin lira, maluliyet halinde ise hastaneden alınacak rapor oranına göre ödeme yapılacağı kaydedil

Hizmet İş Sendikası Tarsus Şubesi Başkanı Hüseyin Gün, Mersin genelinde yaklaşık 3 bin sendika üyesinin faydalanacağı grup ferdi kaza sigortası poliçe kartları dağıtımına başladıklarını söyledi.

Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanlığı tarafından tüm üyelerine sosyal proje kapsamında Grup Ferdi Kaza Sigortası yaptırıldığını söyleyen Hüseyin Gün, “Üyelerimizin sevinçlerini paylaştığımız gibi, hüzünlerini de paylaşmak, paylaşabilmek adına bu hizmeti önemsiyoruz. Genel merkezimiz tarafından tüm üyelerimiz için yaptırılan ferdi kaza sigortası poliçe kartlarını sendikamıza bağlı işyerlerimizde çalışan üyelerimizi ziyaret ederek dağıtmaya başladık.” dedi.

ÇALIŞIRKEN VEFAT EDEN İŞÇİYE 35 BİN LİRA

İşçinin kaza sonucu vefat etmesi halinde ailesine poliçede yazan tutar kadar vefat tazminatı ödeneceğini belirten Başkan Gün, şunları söyledi:  “Grup ferdi kaza sigortası poliçe teminatları olası bir kaza sonucu işçinin vefatı halinde 35 bin TL, maluliyet halinde hastaneden alınacak maluliyet rapor oranına göre ödeme yapılmaktadır. Bütün üyelerimiz yapılan bu grup ferdi kaza sigortası kapsamında olduğu gibi bundan sonrada Hizmet-İş sendikamıza üyeliği gerçekleştiren işçilerde bu sigortadan yararlanabileceklerdir.” diye konuştu.

İşçilerin haklarını savunma adına çalışmalar yaptıklarını kaydeden Gün, sigorta poliçesi primlerinin sendika tarafından karşılanacağı, üyelerin herhangi bir ücret ödemeyeceğini sözlerine ekledi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA