Sayağzı Mesire Alanı törenle hizmete açıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sayağzı Mesire Alanı törenle hizmete açıldı


 

Silifke Belediyesi’nin yaptırdığı, muhteşem manzarası, havası, yeşili ve doğal güzellikleriyle insanı adeta büyüleyen Sayağzı Mesire Alanı’nın açılışı düzenlenen törenle yapıldı.

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, kentin gelişimi için işbirliğine önem vererek yaptığı eserlere bir yenisini daha ekledi. Silifke Belediyesi’nin yaptırdığı, muhteşem manzarası, havası, yeşili ve doğal güzellikleriyle insanı adeta büyüleyen Sayağzı Mesire Alanı’nın açılışı, Fatma Turgut konseriyle yapıldı.

Açılış törenine Belediye Başkanı Mustafa Turgut, Başkan Yardımcıları Ömer Savar ve Mehmet Kafes, Mersin Milletvekilleri Fikri Sağlar ve Serdal Kuyucuoğlu, CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar ve vatandaşlar katıldı.

"VAZGEÇİLMEZ BİR SOSYAL YAŞAM MERKEZİ OLDU"

Göreve geldikleri ilk günde bugüne tüm çalışma arkadaşlarıyla birlikte bir ekip ruhu ile Silifke’ye değer katmak için çalıştıklarını vurgulayan Belediye Başkanı Mustafa Turgut, “Toplam 11 bin m2’lik bir alanda sürdürülen çalışmaların tamamlanmasıyla, vazgeçilmez bir sosyal yaşam merkezi haline gelen mesire alanımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

İnsana hizmeti hizmete çıkış yolculuğumuzdaki ana prensiplerimizden biri olarak kabul ettik. Şehrimizin bu gününe hizmet ederek geleceğe yatırım yapacağız dedik ve bu şuurla çalışmalarımızı yaptık. 3 yılda birbirinden önemli çalışmalara imza attık ve yatırımları hayata geçirdik. 2017 yılına geldiğimizde bu şehrin dört bir yanında yarınlarımıza yön veren çalışmalarımız ve yatırımlarımız oldu olmaya da devam ediyor.

Sayağzı Mahallesinin Göksu Nehri kenarında tamamlanan ve hep birlikte açılışını gerçekleştirdiğimiz Mesire Alanı içerisinde modern mimari özelliklere sahip Barbeküler, Piknik masaları, Oyun grupları, Yıkama tezgâhları, Düğün alanı, Büfeler, Wc’ler, park ve oyun alanları bulunuyor. Ayrıca bunlarla birlikte ilçemizde sosyal hayatın canlanması, kentimize gelen yerli ve yabancı konukların hoşça vakit geçirebileceği güzel bir mekan oldu. Bu güzel mekânın açılışını siz değerli vatandaşlarımızla gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

“YENİ YENİ YATIRIMLAR VE PROJELER SİLİFKE’Yİ BEKLİYOR”

2017 ve 2018 yılları içerisinde Silifke’yi yeni yatırım ve projelerin beklediğini açıklamalarına ekleyen Başkan Mustafa Turgut, “Kentimize daha fazla yatırım ve hizmetler kazandırmaya devam edeceğiz. 4. Köprü, Mesire Alanları, Yüzme Havuzları, Kale Eteği Seyir Terası, Anaokulları, Gazi ve Taşucu Mahallesi Kapalı Pazar Yerleri, Hayvan Pazarı, Mara Yaylası Düzenleme, Cemevi Projesi, Kapalı Otopark ve Muhtar Evleri gibi birçok projeyi bu yıl ve önümüzdeki yıl içerisinde tamamlayarak hayata geçiriyoruz.

Düzenleme çalışmaları ve donatılarıyla kentsel yapıya estetik ve işlevsel katkı sağlayacak bu alanımızı kısa sürede halkımızın hizmetine sunmanın haklı gururunu yaşıyor, mesire alanımızın kentimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“MUSTAFA KEMAL ATATÜRK, BİZİM ORTAK DEĞERİMİZ”

Mersin Milletvekili Fikri Sağlar ise Belediye Başkanı Mustafa Turgut’un çalışmalarını yakinen takip ettiklerini birbirinden güzel ve başarılı projeler ürettiğini belirterek, ‘Başkanımıza hizmetlerinden ve yatırımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Sosyal demokrat bir belediyeye de böyle anlamlı ve güzel projeler yakışır. Bu güzel eseri kazandırmanın yanında; bir olmanın, beraber olmanın ve ortak paydalarda buluşarak vatanımızı, bayrağımızı, ülkemizi sahiplenmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Unutmayalım ki Mustafa Kemal Atatürk, bizim ortak değerimiz. Ülkemiz için önemi büyük, Silifke için daha da büyük. Böyle bir günde böyle bir açılışı gerçekleştirmek ayrı bir mutluluk ve heyecan verici” dedi.

“BELEDİYEMİZE VE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Şehrin merkezinde gürültüden ve stresten uzak aileleriyle birlikte, yeşille iç içe, rahat, güvenli, huzurlu bir dinlenme ve piknik alanı olarak düzenlenen mesire alanının açılışında konuşan Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, ’Tüm hemşerilerimizi çoluk çocuk ailece burada piknik yapmaya ve dinlenmeye davet ediyorum. Gerçekten yeşili ve Göksu Nehri manzarasıyla muhteşem bir mesire alanı olmuş. Böyle bir kente de böyle güzel hizmetler yakışır. Emeği geçenlere teşekkür ediyor, belediyemize ve başkanımıza kolaylıklar diliyoruz” dedi.

Açılış konuşmalarının ardından mesire alanının açılış kurdelesi kesilerek, etkinlikler Fatma Turgut konseriyle devam etti. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA