Vali Su’dan servis uyarısı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vali Su’dan servis uyarısı


 

Ülke genelinde 18 Eylül Pazartesi günü itibariyle başlayacak olan 2017-2018 eğitim-öğretim yılının Güvenlik Toplantısı, Mersin Valisi Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleştirildi.

Sahil Valilik Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya, İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Ziyaeddin Cavlak, İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ve Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, ilgili diğer kurumlar ile sivil toplum kuruluşlarından yetkililer katıldı.

Toplantıda konuşan Vali Su, bu dönemin daha güvenli, huzurlu ve başarılı geçmesi için alınması gereken tüm tedbirleri alacaklarını belirterek, bu tedbirleri koordinasyon içinde alınmasını sağlayacaklarını söyledi. Çocukların güvenli bir ortamda seyahat etmelerini sağlamak üzere okul servis araçları ile sürücüleri üzerinde yoğun ve sürekli denetimlerin yapılacağının da altını çizen Su, okul servis araçları denetimlerinin tüm eğitim ve öğretim yılı boyunca aralıksız sürdürüleceğini kaydetti. Mersin'de özellikle okul çevrelerinde uyuşturucu madde satışının önlenmesi için mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurgulayan Su, "Kamu kurumları, güvenlik güçleri, belediyeler, sivil toplum kuruluşları, idareciler ve veliler olarak hep birlikte hareket ederek, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın başarılı ve huzur içerisinde bir eğitim ve öğretim yılı geçirmesi için çalışacağız" dedi.

Konuşmaların ardından Milli Eğitim Müdürlüğü’nün güvenli servis taşımacılığı, gün ışığından daha fazla yararlanma, Güvenli Okul Güvenli Eğitim (GOGEM Projesi, okullardaki güvenlik kamera sistemleri ile bu sistemlerin Kent Güvenliği Yönetim Bilgi Sistemi (KGYS) ile entegrasyonunun sağlanması gibi ana gündem maddeleri ve diğer gündem maddeler görüşülürdü. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA