“Bahçeli’nin emrinde, Gölgeli’nin yanındayız”* | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Bahçeli’nin emrinde, Gölgeli’nin yanındayız”*


 

MHP’de yaklaşan il kongresi öncesi teşkilatlardan İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’ye destek geldi.

Parti binasında Gölgeli başkanlığında ilk istişare toplantısını gerçekleştiren 13 ilçe başkanı, yapılan toplantıda milliyetçi hareketi bölme çabasında olanlara net bir mesaj verdi. MHP Lideri Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde, Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’nin yanında yer alarak MHP’nin Mersin’de tek vücut olduğunun altını çizen ilçe

teşkilatları, toplantı sonrası yapılan açıklamada şu ifadelere imza attı: “Ülkemiz ve milletimizin içinde bulunduğu kritik ve keskin süreç ile ilgili önemli kararlar alınmıştır. Bu kararlar doğrultusunda Türk milletini ve Türk Milliyetçilerini kirli planlara ve pazarlıklara çekmeye çalışanlar, MHP Mersin teşkilatlarının dava sadakati ve milli şuuruyla örülü duvarı aşamayacak, hedeflerine asla ulaşamayacaklardır. Mersin il teşkilatı, 13 ilçesi ve ilçe teşkilatları ile bu mukaddes davaya zarar verecek kim olursa olsun karşılarında zırh olup Başbuğumuzun emanetine sahip çıkacaktır. Ayrıca yaklaşan il kongresi ile ilgili tutumumuz da Bilge Lider Dr. Devlet Bahçeli’nin emrinde, Türkmen Beyimizin Mersin’i emanet ettiği İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’nin yanında olduğumuzdur. Bu hususun herkes tarafından bilinmesi ve MHP’yi yıkmaya, bölmeye, parçalamaya kalkışanlara karşı da net bir cevap olmasını dileriz. Yapılacak il kongremizin Mersinli ülküdaşlarımıza ve tüm vatandaşlarımıza hayırlara vesile olmasının temennisinde bulunurken, Milliyetçi Hareket’in aramıza fitne ve fesat tohumları ekmeye çalışanlara karşı bugüne kadar sürdürdüğü mücadeleye, aynı azim ve kararlılıkla karşı duracağımızı da kamuoyuna saygılarımızla duyururuz”

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli de gerçekleştirilen toplantı sonrasında kendisine desteklerini ileten ilçe teşkilatlarına teşekkür ederken, 50 yıla merdiven dayamış bir harekete bugüne kadar verilen emeklerin ve desteklerin boşa çıkmayacağını, mukaddes davaya zarar vermek isteyenlerin de her zamanki gibi hak ettikleri cevabı alacaklarını ifade etti. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA