Akdeniz ilk tenis kortuna kavuştu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz ilk tenis kortuna kavuştu


 

Akdeniz Belediyesi, ilçe sınırları içinde ilk tenis kortu yapımını gerçekleştirdi. Spor Toto teşkilatı sponsorluğunda Yenimahallede bulunan Ümit Yaşar Oğuzcan Parkı’nın doğu kısmına yapılan Tenis Kortu, profesyonel tenis sahası ölçülerinde inşa edildi.

Gençleri, uyuşturucu ve benzeri kötü alışkanlıklara kapılmaktan koruyacak en önemli kalkanın spor yapmak olduğunu düşündüklerini söyleyen Akdeniz Kaymakamı ve belediyeye kayyum olarak atanan Muhittin Pamuk yaptığı açıklamada; “Akdeniz İlçesine yeni spor sahaları kazandırırken, ilk kez tenis sahası yapımını gerçekleştirmek de bize nasip oldu. Akdenizde tenis kurslarımıza yaşları 7 ile 17 arası değişen 50 kurs öğrencimiz devam ediyordu. Onların basketbol sahası ve benzeri alanların bir bölümünü tenis sahası gibi aranje ederek, tenis öğrenmeye çalışmaları sözkonusuydu. Kursiyerlerimizden gelen talepleri de değerlendirerek, elimize geçen ilk fırsatta Akdeniz İlçemize bir tenis sahası kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz” şeklinde  görüşlerini ifade etti.

Profesyonel ölçülerde inşa edilen ve akrilik boya ile zemini oluşturulan tenis sahası, kursiyerler ve vatandaşlarca çok beğenildi.Spor sahalarının sayısını artırmak için yoğun gayret gösteren Akdeniz Belediyesi, her yaştan vatandaşın spor yapabilmelerini sağlamak amacıyla parklara spor aletleri yerleştirme çalışmalarını da yoğunlaştırdı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA