Darısı il başkanlığının başına! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Darısı il başkanlığının başına!


 

Mersin İl Başkanlığı’nın uzun yıllardır hayata geçiremediği hizmet binası ile ilgili Silifke’den hamle geldi. CHP Silifke İlçe Örgütü, uzun yıllardan sonra ilk kez yeni bir parti binasına kavuşmanın sevincini yaşıyor. Bugün saat 18:00’de yapılacak tanıtıma tüm partililer davet edildi.

“Bu başarı hepimizin başarısı. Bu sevinç hepimizin sevinci…” diyerek yeni parti binasının proje bilgilendirme toplantısına tüm ilçe halkını ve partilileri davet eden CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, “Öncelikle parti binamızın kentimize ve bizlere kazandırılmasında önemli katkısı olan ve emeği geçen Belediye Başkanımız Mustafa Turgut’a teşekkür ediyoruz. Hepimiz biliyoruz ki parti binamız artık bizlere yetmiyor. Uzun zamandan beri toplantılarımızı ve etkinliklerimizi mevcut imkânlarımız içerisinde gerçekleştirdik. Hem bundan dolayı hem de bizden sonra gelecek olan nesiller kira sorunu yaşamasın, yer sorunu yaşamasın istedik ve yeni bir parti binası için çalışmalarda bulunduk. Bir binamız olsun ümidiyle çıkılan bu yolda başarıya ulaştık. İnşallah kısa sürede sizlerin hizmetine ve kullanımına açacağız. Binamızla ilgili proje bilgilendirme toplantısına tüm halkımızı ve partililerimizi bekliyoruz” dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA