Genç polis ile şehit annesi herkesi duygulandırdı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Genç polis ile şehit annesi herkesi duygulandırdı


 

Kurban Bayramı dolayısıyla Mersin Şehitliği’nde tören düzenlendi. Bayramlaşmada genç bir kadın polis memurunun, geçtiğimiz aylarda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Sarı’nın annesi Beyhan ile sarılıp, ağlaması herkesi duygulandırdı.

Mersin Valiliği tarafında Şehir Mezarlığı içindeki Şehitlik’te düzenlenen törene, Vali Ali İhsan Su ve eşi Zeliha Su'nun yanı sıra Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Önder Gürbüz, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Fatih Erhan ile diğer protokol üyeleri katıldı. Şehit aileleri, evlatlarının mezarları başında gözyaşları içinde dualar etti. İl Müftülüğü görevlileri tarafından okunan duaların ardından, Vali Su ve eşi Zeliha Su, Tuğamiral Gürbüz ve Başkan Kocamaz ile protokol üyeleri, şehit mezarlarını tek tek gezerek kırmızı karanfiller bıraktılar. Vali Su ve eşi ile protokol üyeleri ayrıca şehit aileleri ile yakından ilgilenerek, acılarına ortak oldular.

KADIN POLİS İLE ŞEHİT ANNESİ HERKESİ DUYGULANDIRDI

Törende Mersin İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Şube Müdürlüğü'nde görevli genç bir kadın polis memurunun, geçtiğimiz aylarda Diyarbakır’ın Lice ilçesinde, terör örgütüne yönelik operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Mustafa Sarı'nın annesi Beyhan Sarı ile sarılıp, ağlaması herkesi duygulandırdı. Yaklaşık 10 dakika boyunca polis memuru, şehit annesiyle sohbet edip, onu teselli etmeye çalıştı. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA